DBP係黑店 - 脫毛討論區 22

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
上次遲15分鐘已經冇得做
佢會叫你走?
話遲得太多做唔到,要再約
其實都係難攪,如果照比遲到嘅人做,咁後面準時嘅人就變咗又要遲啲做,骨牌效應,所以我覺得如果遲咗15分鐘冇得做係正常嘅
問下有無得改先啦

會唔會搭taxi 可以追到時間?
我試過為左唔想遲飛的去脫如果你係後面等果個條友遲半粒鐘都有得做搞到你要等,你都唔gur啦
[url]尋日同fd上yanis脫毛,竟然完全冇sell,如果佢之後都keep住唔sell其實都幾抵做[/url]
莫講話收工時間 放lunch時間都係full到十月
搭單有冇aplus 絲refer 我 thanks !
https://t.me/onecatoneheart
唉 決定唔到係Aplus 打全身好定yanis 2200/6 parts 好
其實yanis 2200/6 parts都打哂我想脫既位(full bikini, upper lip, underarm) 但又猶豫脫唔乾淨/痛
Aplus 就10800 full body 負擔到但肉痛過2200好多有冇sis 指點迷津
絲打 想問下你點樣怒屌
因為岩岩發現原來佢冇幫我book到上半身
但我已經明明講咗呢兩日做上下半身
佢夠膽死同我講 你只係約左一日
我都差唔多準備屌佢地
WD你幾時先肯改善
由除衫到打完上半身著返衫,
成件事只係用咗十分鐘??!!!
我真係想爆粗

你一日唔改善你公司嘅服務質素,我一日都會喺度叫大家…

唔 好 join WD!!!!!!!!!!!Join咗後悔終生!!!
想問想齋打upper lips去邊間好
之前係join d記 轉左冇永久之後都唔想再去
同埋其他都得番d幼毛係咪買家用脱毛機好d
家用嗰d打落痛唔痛/有冇效?
去完hair fade
冇sell,治療師幾健談
但有冇拖光/hea打唔知
因為我第一次脫
但成個過程好滿意
幾經辛苦終於打到第八次part 3
臨尾香打前一日先黎m
Aplus 980
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞