DBP係黑店 - 脫毛討論區 22

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
DBP係黑店-脫毛討論區19
https://lih.kg/sBictgX

DBP係黑店-脫毛討論區20
https://lih.kg/aMRNJjV
WhatsApp 同啲CS 姐姐講啦,佢哋咁多個治療師,實會有啲參差不齊㗎啦,我上次去左銅鑼灣恩平脫,幫我做嗰個應該係資深類似主管嘅人,佢都有問我之前啲同事做得好唔好,仲話如果覺得啲同事有嘢跟得唔好,WhatsApp同CS講,咁佢哋先至可以跟進到。
同大家update下
我已經完全放棄baxe
嗰陣俾baxe俾左二千幾蚊做underarm
A記新客只做underarm一千都唔洗
其實我都講咗好多次, 有歷史而又唔貴嘅而家都有好幾間,真係唔好去啲新開架啦, 都唔知咩料。
同埋嗰啲得一兩部機嘅, 真係好快就飽和, 如果冇實力再買新機嘅就真係死得
俾完錢後先見到依個post
以後俾錢高消費既野前會上連登睇下review架啦
你唔介意脫少一個位佢應該沒有問題吧!不過穩陣起見打去問咗先
感激主要係驚佢唔比姐
試過阿 去到淨係打two legs+toes
Hair fade好唔好?
如果平時啲非繁忙時間去應該都ok既
請問去A+既各位 張收據既客人名會唔會寫左自己全名?平時只會寫姓架咋 有D奇怪點會知我全名定當初張問卷我寫左但唔記得左?
感激
係咪WhatsApp第一次 預約個陣俾左姓
我預約果陣係比左姓氏啊,但今次張單係寫全名 ,真係第一次,所以先覺得怪
你有冇簽到新約
冇得你揀脫毛師
真係唔係打手
中撚左cutis伏先發覺原來外面有咁好既脫毛公司
我連份苦主約都貼埋出嚟
你有冇追po
我都有呢個情況,不過通常就係姨媽到嘅時候就特別犀利啲,唔知同荷爾蒙有冇關係
我朋友幫我訂咗盒milk peel, 用咗又幾好喎,佢有窿路喺代理商度攞,所以平啲同埋係正貨
冇理由㗎喎,underarm 應該係最快有效果同埋最明顯㗎喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞