[七月熱血機人番]ゲッターロボ アーク 三一萬能俠ARC

1001 回覆
26 Like 3 Dislike
Gundam囉,基本上而家sunrise 批的話,編劇可以係高達呢個皮入面發揮佢創意,佢ok,有三一高達,鐵甲高達同勇者高達都得

已經有
大阪仔=Try 清泉
有佢嘅集數都正
新手睇呢套野得唔得
求漫畫版SOURCE
聽到最後首歌好正
改篇 新Getter主題曲
我都鍾意新三一多啲,行返原作漫畫暴力風格
可以當做無印reboot咁睇,可惜中後期劇情爭咁啲
好鍾意龍馬穿越見到三一聖龍嗰度致敬返真三一漫畫
但部三一機設就麻麻哋,睇落似弱化版真三一
有d野唔係好明,求解

真31世界最後之日果度, 博士點解經常反覆25化? 俾invader寄生靠父愛做25? 但後面又變返敵人, 彈出又彈入, 個複製仔仔又好神奇地作為核心敵陣(?)角色但個立場又好唔清晰1時幫老豆1時幫主角群1時做妹控, 即係連埋真龍唔係都應該為invader效力架咩? 另外到後尾博士都化晒灰, 咁31arc點黎?
世界最後之日係平行世界嚟,唔使執著有冇關連
首歌好熱血,正過op
世界最後之日作為獨立作品,和現時的三一ARC不是相同時間線,現時的三一ARC是繼承自漫畫作品三一號,睇返登場聲優,極可能會有埋漫畫版真三一的內容
其實PV同聲優表都已經睇到
三一G,真三一同三一號個尾都一定會畫出黎
好易唔知發生緊咩事,但當熱血動畫睇應該無死
因為第三話換左監督重刷 所以博士又死左
你當博士要喚醒三一龍 目標係用究極三一線清哂D invader咁樣啦
但係三隻設計出黎既駕駛得一個成功 又知自己個女冇死到
所以就轉左要培養下一代咁上下
真係好正,但係都仲未見到一文字號,唔知點解都冇一文字號聲優資料,假假地都叫做三一號主角
本作DEVOLUTION有機會出現嗎?
應該唔會
下套唔知等幾耐
知道左有鐵甲系以外嘅機嘅話,最後一輪嘅機人all star 佢應該會有方法應對
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞