[七月熱血機人番]ゲッターロボ アーク 三一萬能俠ARC

1001 回覆
26 Like 3 Dislike
現在拓馬和光頭的背景也談了一點兒了,可是還有金毛的未說,應該之後就會提到?
不過用靜畫或慢畫來偷格的情況都頗嚴重,雖然Arc合體後戰鬥的畫面好像好一點,但都是要再看數集會否都是為機人戰鬥場面偷錢
D2也就真的死太快,那就沒了三架而那些飛彈還真的好像更好用
就看之後的集數怎樣寫了
仲有
今次三條友都好似戴左口罩咁叫合體
叫得好唔爽
岩呀
不過好似上面有巴打咁講,呢隻zero同漫畫個隻又未必係一樣,個故事又唔同,暫時zero都只係機體參戰。
期望之後故事正式參戰個隻zero會比返應有既實力佢
跟漫畫神威嘅背景要後D先有
唔關聲優把聲事,係配音時的問題
今集佢地叫合體時好似包左浸野響個口度咁
其實係唔係將D 經費畫哂落emperor 到,D 作畫好PowerPoint
佢地應該係留錢去d打鬥度
Arc合體後的戰鬥明顯順好多
作畫最慘應該係套女武神
真正既Powerpoint打鬥
背景畫得唔錯呀
改動有啲失望
老母回憶入面龍馬僅有嘅出聲機會都冇埋
原本淨係食飯放屁,而家9up埋屙屎唔沖廁

三一軍團變咗D2部隊好sad
佢後補配音名單我記得有石川英郎
所以應該後面有?
完咗喇
因為D2要出超合金
不過動畫有改劇情,所以可能會插到比龍馬出聲呢
睇官網原來下集講隼人回憶真三一初遇蟲蟲,有龍馬同弁慶出聲
研究所啲飛彈睇落平靚正
要D2舞枝豆豆槍究竟有乜用
慘在D2次次出嚟都柒,唔知點推玩具
限米煮限飯整唔到咁多3D模係可惜啲
巴打覺得好唔好睇,有冇爛尾
巴打你講最後三分鐘的話
我覺得還好,有追看價值
話曬arc之前好耐冇三一新作品(改篇定原創都好),見最後3分鐘部機又OK,又有三一皇帝,都有d興趣,而且最緊要埋左尾
d打鬥同爆炸好小學雞咁,完全做唔到個熱血感覺出嚟
睇漫畫仲正常過而家套
連斬個動作都懶得畫 就咁閃2下就分左人屍
會唔會戴住口罩配
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞