[七月熱血機人番]ゲッターロボ アーク 三一萬能俠ARC

1001 回覆
26 Like 3 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=xqWp7u2zgOA&pp=sAQA
【ゲッターロボ作者】石川賢の娘が父についての質問に答えます
戰鬥&畫面要咁樣先算合格
https://youtu.be/WAZDbpLFi3M
唔知miss左定點,拓馬阿媽係邊位?
之前真三一出擊坐3號機係號?
無記錯應該係弁慶坐dragon暴走係舊研究所等變皇帝

巴打記得睇埋新既漫畫 宇宙最後的3分鐘
頭先行街見有電視台出arc廣告話同日本同步播放,有冇人知邊個台
最後間公司咪冇錢收左皮囉
應該都係viu tv

不過我懷疑係myTV9upper
第6集新版機體 幾時出
插曲有播埋歌手唱歌就更加完美
唔多掂...放大招個畫面都冇乜魄力
自帶脫力
打鬥唔來回切入npc+唔好淨播音樂就會好好多
黑真三一
財團B要出合金嗎
佢出我想買
日本呢種商業動畫模式1d都唔健康

愈來愈走向為賣figure,玩具而創作

希望Blender 3.0能進一步擴充機能。當免費軟體,配合網上教學做到接近商業動畫水準的話,加上眾籌跟contractor base個體合作,網絡平台的新商業模式,慢慢打破日本目前由大財團,制作委員會模式攏斷的困局。

日本動漫界巨頭自己亦應該開始檢討,點解近年動畫師逐漸向海外流失。
vpn上巴哈都擋住入唔到
動畫其實好早開始已經係為賣周邊而出,尤其係機人動畫
只不過就算有更多本土以至是外地的網絡播放平台,也不代表可以改變到現時的局面
因為堆平台很多時候只會買預計多人看的作品而不是整體來買,所以到最後一定會有些作品是沒人關注的,而沒人買就只會減少投資甚至製作同類作品
至於巨頭們縮數問題就更加唔駛講,睇到今年東奧開幕禮d垃圾野就知老屎忽d文化根本無可能咁易改
話就話是原創回,不過沒看原作的話都不會太知道原創在甚麼地方
以自己理解來說,應該就是因為三一射線有超越空間和時間的能力,所以連隼人認為早已失掉的真三一也再出現?然3而駕駛大概不會是真人了吧
不過都是對下集如何講恐龍帝國的事更有興趣
一見到部機露樣果陣係黑三鐵口罩 即刻秒射左
快d 出 等比錢
黑31就因為突破大氣層燒到變黑, 但呢部黑真31點解黑?
仲有冇人話ppt打鬥?
storm+真三一
唯一敗筆係真三一變黑左唔知做乜9
如果係變神三一/普通真三一會正d
財團B要賣超合金啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞