(眼鏡撚)入黎貼你地副眼鏡

1001 回覆
23 Like 5 Dislike

egg眼睛 $380
好驚個托會爛

2000幾

ok wor 巴打 send一send 個code黎

sl104 saint laurent

副ysl 係邊到買

丸山正宏 下副都想買佢試下

戴得都算舒服,不過唔知係咪有啲重,壓到鼻會紅咗

幾好睇E副 好過MM0022

B.T.W , 其實E副係唔係MM0023 全黑版?

我心目中 係睇中 MM0001

但好似同我本身有果D都差唔多
你地係日本買完鏡架係香港邊間配鏡?
有冇介紹
有冇介紹

上目pentax鏡幾平
有冇介紹

上目pentax鏡幾平

上目好似幾貴 平平地配hoya有冇介紹??
fatc
有冇介紹

上目pentax鏡幾平

WAREHOUSE 做緊七折,應該平過上目

上目pentax鏡幾平

呢度係咪無乜人玩Chrome Hearts眼鏡?
過往主打chunky粗框架,但我感興趣嘅係近年出多咗嘅較斯文金屬架同中金架。

新手一問 係大阪買完框去jins配鏡會唔會平啲?

又係牛骨/角?

又係牛骨/角?

TOM FORD應該係牛角

又係牛骨/角?

TOM FORD應該係牛角

Private Collection一定係牛角架

過往主打chunky粗框架,但我感興趣嘅係近年出多咗嘅較斯文金屬架同中金架。

Chrome hearts 呢啲賣牌子多 手工麻麻冇咩興趣

定價太貴,平極都接更一萬。但做到同等水準嘅純銀點綴細節,目前又確實無更平選擇。
Chunky款對我嚟講太重口味,但好似張學友喺赤道部電影戴果類款式先比較吸引。

新報到 岩岩買左無耐既op505

定價太貴,平極都接更一萬。但做到同等水準嘅純銀點綴細節,目前又確實無更平選擇。
Chunky款對我嚟講太重口味,但好似張學友喺赤道部電影戴果類款式先比較吸引。

無錯啲做工用料一般 一萬夠我買兩副頂級嘅日本手造眼鏡 我做咩要比禁多錢去買個brand

新報到 岩岩買左無耐既op505

遲啲都諗住入手呢副 同埋mp2
利申: 剛入門 除咗呢兩副經典仲有邊啲必儲

無近視好少帶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞