(眼鏡撚)入黎貼你地副眼鏡

1001 回覆
23 Like 5 Dislike

隱形眼鏡
仲有副moscot帶緊 係屋企先會帶

ysl 嗰副幾錢呀

2000幾

ok wor 巴打 send一send 個code黎

sl104 saint laurent

好鐘意 係旺角專賣日本手造間野見到 成2800蚊

有冇講價

手造2800蚊都算平啦

值唔值係一個問題

中意 咪買lor諗咁多

the new black optical 上網見到 搵左間野勁耐

ysl 嗰副幾錢呀

2000幾

唔該 巴打
between我想買rayban clubround 或者你嗰款 你覺得邊隻好

勿相認

巴打做眼鏡鋪?

唔係呀,唔想post屋企影嗰啲相啫

西伯利亞長毛像牙 ??

你呢副應該貴過晒呢個post入面所有眼鏡加埋

之前我公司返過呢隻牌子都係坐

不過好睇唔好食,因為個臂效唔到,所以戴落會幾夾,如果一出汗就成日瀡落黎

我戴中金又唔好睇,都係膠框多

加多個耳勾囉唯有 我公司d牛角呀 木呀 果d都係咁

巴打幾耐塗一次佢比你果隻膏?
戴緊果副香港好少見,貼出黎可能自爆左

你係邊位
戴緊果副香港好少見,貼出黎可能自爆左

你係邊位

on9

好鐘意 係旺角專賣日本手造間野見到 成2800蚊

有冇講價

手造2800蚊都算平啦

值唔值係一個問題

中意 咪買lor諗咁多

the new black optical 上網見到 搵左間野勁耐

咩牌子?

勿相認

巴打做眼鏡鋪?

西伯利亞長毛像牙 ??

不過好睇唔好食,因為個臂效唔到,所以戴落會幾夾,如果一出汗就成日瀡落黎

大約一個月一次。始終怕一裂就冇得救。

勿相認

巴打做眼鏡鋪?

西伯利亞長毛像牙 ??

我真係試過有個客佢果隻冇塗真係斷左 比返我地整

最後聽講係用膠水痴返

ysl 嗰副幾錢呀

2000幾

唔該 巴打
between我想買rayban clubround 或者你嗰款 你覺得邊隻好

講真rayban依家俾都唔帶

勿相認

巴打做眼鏡鋪?

西伯利亞長毛像牙 ??

最後聽講係用膠水痴返

黐得返個心都頂住頂住。所以唯有保養得好啲,間唔中戴吓當滋潤吓佢,不過戴咗一排,啲色靚咗啲,無新買嗰時咁白
勿相認[/quote]
巴打做眼鏡鋪?[/quote]

唔係呀,唔想post屋企影嗰啲相啫[/quote]

西伯利亞長毛像牙 ?? [/quote]

[/quote]你呢副應該貴過晒呢個post入面所有眼鏡加埋

之前我公司返過呢隻牌子都係坐[/quote]

我戴中金又唔好睇,都係膠框多[/quote]

巴打幾耐塗一次佢比你果隻膏?[/quote]

大約一個月一次。始終怕一裂就冇得救。[/quote]

最後聽講係用膠水痴返[/quote]

聽完你咁講,即刻拎啲牛角同木補妝

獻醜

獻醜

BJ水藍色嗰隻好撚正 btw其實幾銀?

獻醜

30000YEN 七月嗰陣係東京買
其實佢係近湖水綠 係陽光底下勁正

獻醜

30000YEN 七月嗰陣係東京買
其實佢係近湖水綠 係陽光底下勁正

好靚

高登真係好撚多有錢佬 利申 窮撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞