(眼鏡撚)入黎貼你地副眼鏡

1001 回覆
23 Like 5 Dislike
有色眼鏡
想問下巴打們,係大阪/京都想買yellow plus既話,有無邊間眼鏡舖推薦 平均連埋鏡(無散光,500度內近視)要幾錢左右?
同埋除左yellow plus,有無同價位既手造眼鏡牌子推薦?就快去日本,想依家睇清楚有咩牌子好
想問下巴打們,係大阪/京都想買yellow plus既話,有無邊間眼鏡舖推薦 平均連埋鏡(無散光,500度內近視)要幾錢左右?
同埋除左yellow plus,有無同價位既手造眼鏡牌子推薦?就快去日本,想依家睇清楚有咩牌子好

去google 下G.b.gafas

去google 下G.b.gafas

連埋鏡大約幾錢左右???
我都有副購自日本全新
TB-011-H 49size NAVY/SILVER
全新齊set 4000蚊

放鬼埋副 nicky X celluloid 黑色上目限量版佢
全新齊set 2800蚊
TG: Karsar_k

尋日tg左你
我都有副購自日本全新

放鬼埋副 nicky X celluloid 黑色上目限量版佢

尋日tg左你

覆左你喇

增永
唔想玩中金文青款 仲有咩其他款可以推介下
放副全新dita edmont 黑銀色(發哥寒戰個副)
4500有意tg: alanchl
我都有副購自日本全新

你放?

上年先開始買
深似海
我都有副購自日本全新

你放?

係呀,有興趣可以tg我傾
其實大阪邊度買手製眼鏡好?
筆直二千蚊左右
筆直二千蚊左右

比較想知yellow plus同金子價錢
👓
筆直二千蚊左右

比較想知yellow plus同金子價錢

呢2個牌子日本買都係大約3千左右
想要幼框金金地d款 想問下日本邊間多呢d款
有冇巴絲去過日本間G.B.Gafas配鏡?
同埋問個低b問題,如果去日本配要等佢可能7-10日咁,可唔可以ship番黎香港?
我有副金子左臂爛咗,香港有冇啲眼鏡鋪可以訂個臂換返佢
有幾幅擺落帶唔著,

想放, 有意加我tg

harman optical

80's shady

thom browne tb 700
有無幼圓金屬框介紹 帶開中金帶到悶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞