(眼鏡撚)入黎貼你地副眼鏡

1001 回覆
23 Like 5 Dislike
小弟副dita statesman 3長期偏左向左邊 右耳成日勾唔實 睇嘢左眼近右眼遠 搞到戴得好唔舒服 有冇巴打明我講咩

可能你前後耳 將右臂個彎位較前d

How?
小弟副dita statesman 3長期偏左向左邊 右耳成日勾唔實 睇嘢左眼近右眼遠 搞到戴得好唔舒服 有冇巴打明我講咩

可能你前後耳 將右臂個彎位較前d

How?

自己用手囉 驚就攞去眼鏡鋪搵人較

係咪44

面細 42黎 同埋覺得愈細愈有feel

我諗住入副tvr 不過最細得44

入左副504
有少少後悔
主要係size 問題
其實都靚既

Mp2 紅玳瑁 全新
井戶多美男 T416 配左鏡戴過兩次
上目8年限定 Stacy celluloid版 配完淨係戴過一次

我頭闊唔太岩size
有冇巴打岩,連登價益巴打好過擺係到
you su
而家戴緊呢一副
有無類似嘅介紹下
要鐵托
唔要中金一條鐵嘅架

可以睇下Steady

我覺得麻麻地好戴
戴緊std17

Mp2 紅玳瑁 全新
上目8年限定 Stacy celluloid版 配完淨係戴過一次

我頭闊唔太岩size

副Stacy 正呀

Mp2 紅玳瑁 全新

我頭闊唔太岩size

副Stacy 正呀

面型大,唔太親我

入左副504
有少少後悔
主要係size 問題
其實都靚既

買左咩size?

入左副504
有少少後悔
主要係size 問題
其實都靚既

買左咩size?

香港而家要買泰八郎係咪得尊貴
香港而家要買泰八郎係咪得尊貴

好似唔多人提尊貴,而家係咪無乜人幫襯?

nice !!!!
個個都日本仔眼鏡

Mp2 紅玳瑁 全新

我頭闊唔太岩size

副mp-2唔錯
但我呢半年已經配咗3副新眼鏡
唔敢再洗錢住
個個都日本仔眼鏡

咁事實上日本框係啱亞洲人戴呀嘛
個個都日本仔眼鏡

我有副Lindberg好小戴
個個都日本仔眼鏡

我有副Lindberg好小戴

dita op tb都唔係日本仔眼鏡啦

Mp2 紅玳瑁 全新

我頭闊唔太岩size

mp2 幾錢諗住放??

Mp2 紅玳瑁 全新

我頭闊唔太岩size

mp2 幾錢諗住放??

全新 巴打岩1800蚊

Mp2 紅玳瑁 全新

我頭闊唔太岩size

mp2 幾錢諗住放??

全新 巴打岩1800蚊

良心價

nice !!!!

呢兩副咩名堂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞