(眼鏡撚)入黎貼你地副眼鏡

1001 回覆
23 Like 5 Dislike
窮撚

巴打 依款係咩名堂
好靚

扑性day,點咗佢燈

710?

扑性day,點咗佢燈

710?

係呀。不過副架太窄,夾得好緊,所以好少戴。

扑性day,點咗佢燈

710?

緊過tb011?

帶到花曬
想換眼鏡一排 但睇極唔岩

扑性day,點咗佢燈

710?

戴戴下就鬆
呢副好野呀
加埋clip on 好正

710?

戴戴下就鬆
呢副好野呀

我期待Thom Browne再出clip-on款,副架闊D。
到時就放鬼咗副710。

正價$12,xxx

呢個價真係見仁見智

我同意係overpriced,不過鍾意純銀點綴裝飾,目前無其他更平選擇。

係幾靚,但玩唔起

戴戴下就鬆
呢副好野呀

我期待Thom Browne再出clip-on款,副架闊D。
到時就放鬼咗副710。

如果係嘅想放幾錢?
我有啲興趣但俾唔起一手

最近想入多副

最近想入多副

Eyevan7285?
留名

戴戴下就鬆
呢副好野呀

到時就放鬼咗副710。

如果係嘅想放幾錢?
我有啲興趣但俾唔起一手

都唔知Thom Browne幾時出新款clip-on,呢一刻唔會諗放咗副710。真係放果陣先諗價錢。

到時就放鬼咗副710。

如果係嘅想放幾錢?
我有啲興趣但俾唔起一手

都唔知Thom Browne幾時出新款clip-on,呢一刻唔會諗放咗副710。真係放果陣先諗價錢。

呢隻坎好重工業味
真係激正

最近想入多副

Eyevan7285?

金子

最近想入多副

Eyevan7285?

金子

最近想入多副

Eyevan7285?

金子

金子同好

如果係嘅想放幾錢?
我有啲興趣但俾唔起一手

呢隻坎好重工業味
真係激正

睇副架係正,可惜我戴得唔好睇,戴咗成個舊時D盲人算命師傅咁。配埋個🐢殻就perfect。

呢隻坎好重工業味
真係激正

睇副架係正,可惜我戴得唔好睇,戴咗成個舊時D盲人算命師傅咁。配埋個🐢殻就perfect。

佢要加埋個clip on 先正
淨架都係差啲
但啞黑色鏡臂好正

呢隻坎好重工業味
真係激正

淨架都係差啲
但啞黑色鏡臂好正

巴打,就係加埋個clip-on就即刻變盲俠。
呢個應該係我問題,侮辱咗Thom Browne嘅設計。

巴打 DITA香港邊到入手平

巴打 DITA香港邊到入手平

我都唔知我都係買貴左 但外國網買就平啲
小弟係學生哥 ,上個禮拜去左樓上舖配左副膠框眼鏡,拎完返到屋企之後發現係陳列品鏡框,大拿拿$700幾蚊諗住有新眼鏡用點知個框既腳花晒,型號果d印字又甩晒,想問下如果拎返去換,有冇機會換副新既呢

淨架都係差啲
但啞黑色鏡臂好正

巴打,就係加埋個clip-on就即刻變盲俠。
呢個應該係我問題,侮辱咗Thom Browne嘅設計。

盲俠都可以好型
同埋佢本身整到四四方方又細細個咁好有以前啲墨鏡feel
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞