(眼鏡撚)入黎貼你地副眼鏡

1001 回覆
23 Like 5 Dislike

同呢款差唔多,但係深紅漸變透明
而家應該無人戴
無知一問,想請問巴打們,上x係咪唔會有折?感謝!
想問問去大阪配既手工鏡既巴打,大概要幾耐有得拎同埋幾錢左右 我4百幾度唔特別深無散光,諗住係5月左右去3日大阪就配副試下
無知一問,想請問巴打們,上x係咪唔會有折?感謝!

要熟客先R 到折
我都有副購自日本全新
TB-011-H 49size NAVY/SILVER
全新齊set 4000蚊

放鬼埋副 nicky X celluloid 黑色上目限量版佢
全新齊set 2800蚊
TG: Karsar_k

有冇人戴緊Dita United black? 考慮緊買佢定TB-710 with clip on
有冇人戴緊Dita United black? 考慮緊買佢定TB-710 with clip on

有 不過金色 united抵買好多

岩岩係日本買左premier 8

個人覺得fits united正d

個人覺得dita united正d

有無多d圖睇 google 得金子流出幅圖

兩副都有肯定UNITED 正好多
但講性價比710係好D

不過710 上左CLIP ON 好易冼落黎, 因為太重

兩副都有肯定UNITED 正好多
但講性價比710係好D

不過710 上左CLIP ON 好易冼落黎, 因為太重

我戴副TB-710就反而夾到兩邊脾撐開去。我瘦底,無諗到自己塊面咁撚闊,好妒忌巴打!

有鼻托 似好幾正

有鼻托 似好幾正

P7好似幾正
男仔戴圓形眼鏡

有鼻托 似好幾正

P7好似幾正

之前tbb套乘勝追擊
煎pan有副係藍藍地框眼鏡
有冇巴打知咩款有呢d眼鏡
早排入左副Dita Union d造工真係好好j
但戴戴下法國唔係好岩面型 有無巴絲想接收?
早排入左副Dita Union d造工真係好好j
但戴戴下法國唔係好岩面型 有無巴絲想接收?

巴打tg我 vbdna19
諗住下個月去日本配多副
諗緊去返金子定其他選擇
無知一問 Hoya 非球面同球面鏡片 有咩分別 各位巴絲用開邊種鏡片?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞