(眼鏡撚)入黎貼你地副眼鏡

1001 回覆
23 Like 5 Dislike

今日入手

YP Dorian
有無taobao高質推介

tao 乜鬼bao ar !!
岩岩係日本
岩岩係日本

恆眸作! nice
岩岩係日本

恆眸作! nice

仲未有得帶 配緊蔡司玻璃鏡
跪求藍奕邦眼鏡係咩brand

丸山正宏 下副都想買佢試下

係邊度買到?幾銀?
賽璐珞如果要較個框係咪唔好加熱?
岩岩買左副好緊,係邊較好?
暫時上網睇中左金子 kj-17 藍色個款,見佢本身可加裝黑超,想問仲有無類似既款式好似咁樣
暫時上網睇中左金子 kj-17 藍色個款,見佢本身可加裝黑超,想問仲有無類似既款式好似咁樣

補圖

補圖

差不多副副中金都可以配clip on ga la

補圖

差不多副副中金都可以配clip on ga la

原來係咁
巴打有冇類似既款介紹?
巴打有冇類似既款介紹?

Yellows Plus 好多

第一副好型

dita ash

丸山正宏 下副都想買佢試下

係邊度買到?幾銀?

呢副好似係 warehouse 特別版

幾靚喎 有d似op 有冇眼利巴打知呀?

我有副TB-710都係呢個色,分享吓諗法。

大部份買Thom Browne嘅人都係揀黑色同玳瑁色,我唔肯定喺佢哋心目中係覺得靚D定係反映到更正宗Thom Browne風格。而我自己買呢隻色嘅原因係除咗覺得靚D之外,亦覺得唔同牌子嘅黑色同玳瑁色架太多人戴,自我感覺特別D。

如果期待副架比較容易被認出、讚賞,或者需要考慮resell value,咁買返黑色或者玳瑁色會穩陣得多。

唔該巴打 其實我都驚難carry 過幾日我去上目試左個款先 如果類似而啲顏色既款有無其他brand好介紹

透明配金色,印象中唔多牌子出。如果考慮鏡形同顏色特別少少,可以睇睇Issey Miyake x 金子。

呢款戴上面好好睇 特別女性

成世仔最滿意既一幅應該係
全銀中金全鈦框再加埋d details

幾鍾意呢副 請問有無detail

唔該巴打 其實我都驚難carry 過幾日我去上目試左個款先 如果類似而啲顏色既款有無其他brand好介紹

透明配金色,印象中唔多牌子出。如果考慮鏡形同顏色特別少少,可以睇睇Issey Miyake x 金子。

呢款戴上面好好睇 特別女性

係咪笑我介紹咗乸形款?
Mr Porter岩岩新到左op 505
唔知幾時會賣晒
呢d貴眼鏡係喺鋪頭自己任拎任試定職員喺櫃拎俾你試果種?
Mr Porter岩岩新到左op 505
唔知幾時會賣晒

佢哋賣嗰啲made in italy
唔知會唔會差過日本造
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞