(眼鏡撚)入黎貼你地副眼鏡

1001 回覆
23 Like 5 Dislike
奉勸大家一句 唔好貪平網購或者買二手 我就係貪平上網買咗副Dita 點知買返嚟唔小心整淆咗 係唔會有人幫到你 結果我大啦啦幾千蚊咁就無咗

眼鏡舖幫唔幫到手?
之前整歪咗副眼鏡,眼鏡舖都可以幫手整返好
希望巴打都得
唔好嘥咗啲錢

整過無數次但最後佢話可能要拎去原廠代理先整得返但我冇單唔係喺嗰度買冇得整

拎去WH 教啦。佢地好細心教眼鏡
今日去左新黑睇eyevan 新collection

試左538 557 557比想像中無咁多details 但係幾輕手

點知見542 仲有貨 唔小心掉左錢

同場都見到 佢地依家推緊Owden 仲有個fournines係咪都係新代理牌子 無乜點留意
奉勸大家一句 唔好貪平網購或者買二手 我就係貪平上網買咗副Dita 點知買返嚟唔小心整淆咗 係唔會有人幫到你 結果我大啦啦幾千蚊咁就無咗

眼鏡舖幫唔幫到手?
之前整歪咗副眼鏡,眼鏡舖都可以幫手整返好
希望巴打都得
唔好嘥咗啲錢

整過無數次但最後佢話可能要拎去原廠代理先整得返但我冇單唔係喺嗰度買冇得整

拎去WH 教啦。佢地好細心教眼鏡

識人喺WH 做,佢地好注重較眼鏡呢part
新黑配鏡大約要幾耐

試左538 557 557比想像中無咁多details 但係幾輕手

同場都見到 佢地依家推緊Owden 仲有個fournines係咪都係新代理牌子 無乜點留意

巴打542買左幾錢?

巴打542買左幾錢?

~ 4k
我諗唔同人問應該有機會唔同價
新黑配鏡大約要幾耐

一個禮拜左右

巴打542買左幾錢?

~ 4k

4k 係連鏡?
想淨配鏡有冇邊間抵玩d?
新輝 YellowPlus Kerry
連埋d濕尻咩UV鏡$3300
屌唔屌得過
lauming

巴打542買左幾錢?

~ 4k

4k 係連鏡?

Yes ~4k
實際價錢有機會唔同 直接問店主

巴打542買左幾錢?

~ 4k

4k 係連鏡?

Yes ~4k

Thanks 遲下上舖試試
諗緊買Eyevan 542定Op 505 好
新輝 YellowPlus Kerry
連埋d濕尻咩UV鏡$3300
屌唔屌得過

上目買隻架都唔止啦

巴打542買左幾錢?

~ 4k

4k 係連鏡?

Yes ~4k

Thanks 遲下上舖試試
諗緊買Eyevan 542定Op 505 好

真係幾難揀嫁
budget多既未揀eyevan
有副購自日本全新
TB-011-H 49size NAVY/SILVER
全新齊set 4000蚊

放鬼埋副 nicky X celluloid 黑色上目限量版佢
全新齊set 2800蚊
TG: Karsar_k

各位巴打想問下知唔知點分金子/其他brand眼鏡嘅真假? 一直買開全新 但最近見到副好似幾抵屌
放全新native sons
john q gasoline色
Full set 齊頭3千
有意tg傾:alanchl

巴打542買左幾錢?

~ 4k

4k 係連鏡?

Yes ~4k

Ching 我今日去旺角問 4k唔連鏡 你係邊到買
想買副鈦合金,去邊度買好?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞