(眼鏡撚)入黎貼你地副眼鏡

1001 回覆
23 Like 5 Dislike
今日睇中左副金子眉框
有無巴打深近視又戴眉框?我6百幾度近視
我知用1.74鏡片都會突少少出嚟
但會唔會好肉酸
求解答
今日睇中左副金子眉框
但會唔會好肉酸
求解答

你可以簡啲厚框小小嘅眉架就萬無一失
今日睇中左副金子眉框
但會唔會好肉酸
求解答

睇中左果副
各位巴打通常係日本邊度配,福岡有冇鏡同框全MIJ的?我之前去見好多支那做既

我係金子配多。

Thx 巴打,咁有冇得配埋鏡片架?

當然有,好抵tim
今日睇中左副金子眉框
但會唔會好肉酸
求解答

睇中左果副

問題唔大 1.74已經好薄

睇中左果副

問題唔大 1.74已經好薄

唔該巴打

Mp2 紅玳瑁 全新
井戶多美男 T416 配左鏡戴過兩次
上目8年限定 Stacy celluloid版 配完淨係戴過一次

我頭闊唔太岩size
有冇巴打岩,連登價益巴打好過擺係到

mp2 幾錢諗住放??

全新 巴打岩1800蚊

巴打我啱啊 放左未?

mp2 幾錢諗住放??

全新 巴打岩1800蚊

巴打我啱啊 放左未?

仲未呀
Telegram: Karsar_k

想買而副thom browne 好正 想問下咁多位巴打覺得點

想買就買啦
去金子配講簡單英文得唔得

得啦,我去過京都,大阪, 南青山,三間都溝通到。

上星期去左東京二子玉川買金子,圾垃英文都成功買到,驗到眼

想買而副thom browne 好正 想問下咁多位巴打覺得點

我有副TB-710都係呢個色,分享吓諗法。

大部份買Thom Browne嘅人都係揀黑色同玳瑁色,我唔肯定喺佢哋心目中係覺得靚D定係反映到更正宗Thom Browne風格。而我自己買呢隻色嘅原因係除咗覺得靚D之外,亦覺得唔同牌子嘅黑色同玳瑁色架太多人戴,自我感覺特別D。

如果期待副架比較容易被認出、讚賞,或者需要考慮resell value,咁買返黑色或者玳瑁色會穩陣得多。

service 仲要好好,上次我走前仲寫左張紙俾我。

不要問點解係中文,我都唔知!

有冇巴打副眼鏡同我一樣都係合唔哂

咩叫合唔哂?相?
有無taobao高質推介

你係指摺埋果陣其中一隻脾撐起唔平伏?

大部份買Thom Browne嘅人都係揀黑色同玳瑁色,我唔肯定喺佢哋心目中係覺得靚D定係反映到更正宗Thom Browne風格。而我自己買呢隻色嘅原因係除咗覺得靚D之外,亦覺得唔同牌子嘅黑色同玳瑁色架太多人戴,自我感覺特別D。

如果期待副架比較容易被認出、讚賞,或者需要考慮resell value,咁買返黑色或者玳瑁色會穩陣得多。

唔該巴打 其實我都驚難carry 過幾日我去上目試左個款先 如果類似而啲顏色既款有無其他brand好介紹

唔該巴打 其實我都驚難carry 過幾日我去上目試左個款先 如果類似而啲顏色既款有無其他brand好介紹

透明配金色,印象中唔多牌子出。如果考慮鏡形同顏色特別少少,可以睇睇Issey Miyake x 金子。

Exac7ly

Exac7ly

正常出廠唔會有呢個問題,應該係因應巴打面形調較後,隻臂個形改變咗先出現呢個問題。
重點係較完都唔舒服😪
重點係較完都唔舒服😪

咁係幫你較眼鏡果位仁兄問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞