(眼鏡撚)入黎貼你地副眼鏡

1001 回覆
23 Like 5 Dislike
近排新配既井戶多美男

本身個鼻托係膠 另外換左做鈦合金
覺得好似比較有質感

巴打識嘢
近排新配既井戶多美男

覺得好似比較有質感

巴打識嘢

金屬托貼面好多
留名
小弟新入坑

好深近視

好深近視

張相隻色好靚 用咩影?
近排新配既井戶多美男

覺得好似比較有質感

邊到換

係上目配 個到換埋
太多眼鏡想放咁兩副,唔知有冇巴打岩
clayton franklin 606
stancey ramars m82
新黑買,全套齊,戴過一次only
有興趣再email f25669@hotmail.com 詳談

How much

邊副

stancey ramars m82 幾錢
有無地方配番對鏡
有無巴打試過香港間光景手造諗住支持下香港野,但係又怕手功差d
戴緊垃圾RAYBAN
想換眼鏡好耐 唔知換咩好
太多眼鏡想放咁兩副,唔知有冇巴打岩
clayton franklin 606
stancey ramars m82
新黑買,全套齊,戴過一次only
有興趣再email f25669@hotmail.com 詳談

How much

邊副

stancey ramars m82 幾錢
有無地方配番對鏡

抱歉賣咗了

唔緊要 btw 香港有無地方有得試對m82
頭大適唔適合戴呢d手造眼鏡

利申:戴緊Ray Ban
面油撚係咪會哂左副貴眼鏡
有無人買過oh my glasses tokyo既框?覺得質素點?
屌有日行機見到副Thom Browne 嘅中金架好靚,戴上手又幾靚,唉要成6千幾蚊
屌有日行街見到副Thom Browne 嘅中金架好靚,戴上手又幾靚,唉要成6千幾蚊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞