(眼鏡撚)入黎貼你地副眼鏡

1001 回覆
23 Like 5 Dislike

金子

毒j窮拎,主要帶第一第二副

金子

Warehouse唔錯

金子

Warehouse唔錯

最近抵買
旺角有咩眼鏡鋪好介紹?想自由簡試帶,唔想有sales跟住。
而定係日本買YVES幾錢左右

去總統商業大廈,幾舊水有。 都可以自由試帶

去總統商業大廈,幾舊水有。 都可以自由試帶

款式如何
你想要咩款先,總統 正常大路款都有
試過輕
返唔到去重
Budget2500$想配yellow plus 有邊間好介紹
笑撚死人咩
香港人唔止髮型衣著風格一模一樣
連眼鏡都九成九文青風格

丸山正宏 下副都想買佢試下
笑撚死人咩
香港人唔止髮型衣著風格一模一樣
連眼鏡都九成九文青風格

襯自己咪得囉

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/lifestyle/20160507/bkn-20160507141612101-0507_00982_001.html
限量10副都買到

獻醜

BJ水藍色嗰隻好撚正 btw其實幾銀?

30000YEN 七月嗰陣係東京買
其實佢係近湖水綠 係陽光底下勁正

好靚

我都係BJ
等陣up相
Moscot 係咪得尖沙咀買 有無地方會平d

巴打呢幅係乜brand呀?好靚 邊到買

巴打呢幅係乜brand呀?好靚 邊到買

Steady STD16 C.1
大家知唔知東京邊到多手造眼鏡買 黎緊一月去想換返副
Budget2500$想配yellow plus 有邊間好介紹

幫推
想知

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/lifestyle/20160507/bkn-20160507141612101-0507_00982_001.html
限量10副都買到

佢出第一日就出咗去買,好彩買到,戴上面都幾好睇。

戴得都算舒服,不過唔知係咪有啲重,壓到鼻會紅咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞