(眼鏡撚)入黎貼你地副眼鏡

1001 回覆
23 Like 5 Dislike

nice !!!!

呢兩副咩名堂

下:tb011
上:yellows plus?

nice !!!!

呢兩副咩名堂

下:tb011
上:yellows plus?

上係金子 kv 42
有冇巴打戴過西出和男作
睇中左隻

Mp2 紅玳瑁 全新
井戶多美男 T416 配左鏡戴過兩次
上目8年限定 Stacy celluloid版 配完淨係戴過一次

我頭闊唔太岩size
有冇巴打岩,連登價益巴打好過擺係到

副Stacy 正呀

面型大,唔太親我

Stacy 本身都係大版yves你都唔啱?
諗住放幾多?
有冇巴打戴過西出和男作
睇中左隻

有副nk741
手工都唔錯

呢款香港有冇得買
係咪新野亮視點,88個d唔會有?

成世仔最滿意既一幅應該係
全銀中金全鈦框再加埋d details

副Stacy 正呀

面型大,唔太親我

Stacy 本身都係大版yves你都唔啱?
諗住放幾多?

係戴左上去唔親自己
巴打2800

輪住戴

ic!berlin個副好正...輕唔輕

sorry而家先睇到有人覆

下面三配都係ic berlin,最下面果個最輕但係佢鼻托唔係silicone, 會sir囉戴得耐嘅話

想知tart 個框幾多錢?

Tart mij係咪celluloid?

em ...... i dont think so

緊係賽璐璐 好似四千幾
可以睇下上目個blog
http://www.beeweb.hk/blog/ocularplus/?p=1619

Tart mij係咪celluloid?

緊係賽璐璐 好似四千幾
可以睇下上目個blog
http://www.beeweb.hk/blog/ocularplus/?p=1619

人地問MIJ 係咪celluloid ... 個blog 咪好清楚講左可以係acetate or celluloid 囉。我唔係話post 岀嚟果副不是celluloid

粗粗地
CLAYTON FRANKLIN CF-615

緊係賽璐璐 好似四千幾
可以睇下上目個blog

人地問MIJ 係咪celluloid ... 個blog 咪好清楚講左可以係acetate or celluloid 囉。我唔係話post 岀嚟果副不是celluloid

可以見得呢 小弟好想學下野
我可以好肯定同你講係celluloid
你以為自己屎眼係神眼?
膠都廢撚事俾你
Post左多幾副先

第一副好型

緊係賽璐璐 好似四千幾
可以睇下上目個blog

可以見得呢 小弟好想學下野
我可以好肯定同你講係celluloid
你以為自己屎眼係神眼?
膠都廢撚事俾你
Post左多幾副先

粗粗地

This how much ar?
各位巴打通常係日本邊度配,福岡有冇鏡同框全MIJ的?我之前去見好多支那做既
各位巴打通常係日本邊度配,福岡有冇鏡同框全MIJ的?我之前去見好多支那做既

我係金子配多。

粗粗地

This how much ar?

連鏡$3200新黑
框好似$2400
香港而家想搵小竹T323係咪冇可能有

想買而副thom browne 好正 想問下咁多位巴打覺得點

想買而副thom browne 好正 想問下咁多位巴打覺得點

難carry

我係金子配多。

Thx 巴打,咁有冇得配埋鏡片架?
無框輕d

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞