(眼鏡撚)入黎貼你地副眼鏡

1001 回覆
23 Like 5 Dislike
買左第一副鏡之後真係會上癮

上個月頭係新黑買左副op 505

依家又睇岩waterston

dita united

手造眼鏡中數一數二

手造眼鏡黎講真係諗唔到仲有咩brand 好過Dita

新入多隻united

我覺得mp-2戴上去好睇過waterston
跪求藍奕邦眼鏡係咩brand

幾靚喎 有d似op 有冇眼利巴打知呀?

今日去問過 .. DITA NOMAD 六千幾
(好似係)

(好似係)

上網買4000

waterston 始終係mp-2藍本出黎既新產品

外形實際上差唔多 但係細節就改左

老老實實如果我要買既應該會試多次試曬兩款

上次剩係試左505同waterston 就買左505

(好似係)

上網買4000

一定唔係nomad黎
btw nomad 6千幾水魚價

(好似係)

上網買4000

一定唔係nomad黎
btw nomad 6千幾水魚價

藍bong 果副膠鼻托黎
Nomad 係釱金

waterston 始終係mp-2藍本出黎既新產品

外形實際上差唔多 但係細節就改左

老老實實如果我要買既應該會試多次試曬兩款

上次剩係試左505同waterston 就買左505

隻藍色係幾靚
每個人面型唔同
可能巴打襯waterston多啲呢
btw好認同你話配手造眼鏡會配到上癮
我呢年幾就配咗4副

同意 買到破產
大阪邊度有類似tb709 ge款賣?
志明鏡,巴打點睇?

DITA?

唔係啦, barton

上面返工,下面出街
有無巴打知片入面帶住果幅係咩牌子???

https://www.youtube.com/watch?v=588pkIqLP-Y
有冇巴打有興趣dita statesman 2 ??
想賣
遲下見工想配返副眼鏡, 唔知巴打們有咩推介?
筆直約2000蚊

利申:有副眉框,但唔太襯自己
想買副眉架眼鏡
筆直4000左右
巴打們有冇好推介
想買副眉架眼鏡
筆直4000左右
巴打們有冇好推介

Yellow plus or eyevan
上網邊到有手造鏡架賣
想買副眉架眼鏡
筆直4000左右
巴打們有冇好推介

去邊間睇買好 新黑?
有冇巴打有興趣dita statesman 2 ??
想賣

巴打留一留telegram得唔得
想買副眉架眼鏡
筆直4000左右
巴打們有冇好推介

去邊間睇買好 新黑?

度度都有 warehouse 上目 新黑格下價
琴日買左副yellow plus連hoya1.67
本來預3000尾4千頭
點知埋單5000蚊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞