(眼鏡撚)入黎貼你地副眼鏡

1001 回覆
23 Like 5 Dislike

Zeiss 鏡正 超正,帶完帶唔返轉頭
3080 咁抵

掃興講句,作為一個全部鏡都用過既用家,zeiss要玻璃先同其他品牌既鏡有大分別

我都用過幾隻牌子
Hoya ,感覺黃d
瑞士佬開頭就高清既,之後就
同埋超易花
Seiko 無咩特別

咁巴打用開邊隻,介紹下

Swisscoat 之前配過一次,幾個月就花到有眩光 佢老味
而家hoya 1.6 非球 VG

swiss其實係中國牌子來

唉,仆街。 剛配左兩副鏡係瑞士寶

平既其實okay既又
廢事係到講咁多啦
好易比其他舖頭插
鏡片小弟淨係覺得買製造國家分別大
即係日製既精工好過中國既蔡司

而家hoya好似係泰仔製?
所以我成日叫人買啲cheap野做唔到既技術同顏色

好想配副有道數嘅太陽鏡

好想配副有道數嘅太陽鏡

用clip啦

好想換眼鏡 但唔知換咩款好
原本諗住去紅點配眼鏡
點知比人無視
之後去warehouse入左副nicky
下星期就有

好想配副有道數嘅太陽鏡

用clip啦

Clip邊度多款?

好想配副有道數嘅太陽鏡

用clip啦

Clip邊度多款?

未配過 淨係買過一次原裝clip

Yellows plus 同masunaga
有錢就thom browne 或姐dita 大火坑

thom browne 同dita 會唔會太大副唔岩臉型?

thom browne 同dita 會唔會太大副唔岩臉型?

唔會 有細size
原本諗住去紅點配眼鏡
點知比人無視
之後去warehouse入左副nicky
下星期就有

我都買左副,送埋鏡片
有副tb701 有冇巴打有興趣?

Tg: blackblackk
井戶多美男 t449R大約幾錢?
香港鏡片真係好貴
日本配眼鏡,本身價錢包果副已經係泰國製Hoya/Seiko或者中國製Zeiss/Nikon,加好少錢就有埋Transition。

agger

其實係香港咩貴
人工貴,租貴,地貴,樓貴

新入手 yellows 仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞