(眼鏡撚)入黎貼你地副眼鏡

1001 回覆
23 Like 5 Dislike

點好法?去過未買過 唔覺咩特別

教鏡好仔細

試多幾間啦巴打們

巴打有無好介紹

教鏡好仔細

試多幾間啦巴打們

巴打有無好介紹

高登巴打個間

試多幾間啦巴打們

巴打有無好介紹

高登巴打個間

元朗有間叫「視國」都幾好
Eyevan 眉架香港邊度有得睇
定都係平時賣開金子呀個堆鋪有?

新黑,warehouse 都有

輪住戴

ic!berlin個副好正...輕唔輕

放下毒先
就黎儲齊一家

Rich

新黑,warehouse 都有

狗沖去睇下先
唔該巴

放下毒先
就黎儲齊一家

有米
好想要結衣副404

每款都有其他色,仲靚
利伸:訂咗第二個款

幾銀? 萬幾?

正價$12,xxx

我買幾多幾副日本手造既唔好
2000蚊內貨仔有咩玩

巴打們副副都過5000
擁有多副Thom Browne嘅巴打,有無發現色灰色紙盒嘅顏色同物料都好唔consistent?
有D表面有坑紋,有D又完全平滑,唔同tone嘅灰色都有。
擁有多副Thom Browne嘅巴打,有無發現色灰色紙盒嘅顏色同物料都好唔consistent?

有阿,仲d label 在側面,有d label 在底 好有個性
2000蚊內貨仔有咩玩

巴打們副副都過5000

Oh my glasses ,入門級

試多幾間啦巴打們

巴打有無好介紹

高登巴打個間

佢無TB

有阿,仲d label 在側面,有d label 在底 好有個性

係呀,奇撚怪。明明都係DITA代工。又唔係分好多工廠好多供應商訂包裝。

DITA自家品牌包裝係咪都係咁free style?
2000蚊內貨仔有咩玩

巴打們副副都過5000

thanks bro

有冇巴打戴緊

係呀,奇撚怪。明明都係DITA代工。又唔係分好多工廠好多供應商訂包裝。

Dita standard 好多 無咁free style
2000蚊內貨仔有咩玩

巴打們副副都過5000

thanks bro

有冇巴打戴緊

再唔係你可以睇下金子X urban research 個啲
大約20000yen有交易
2000蚊內貨仔有咩玩

巴打們副副都過5000

thanks bro

有冇巴打戴緊

咁岩想問金子咩價位

thanks bro

同fd 一齊買兩副dita同款。label 一樣。
但唔同盒
都係free style

thanks bro

有冇巴打戴緊

咁岩想問金子咩價位

thanks bro

金子大約2.5k?
未買過唔知價

正價$12,xxx

呢個價真係見仁見智

我同意係overpriced,不過鍾意純銀點綴裝飾,目前無其他更平選擇。

我都訂左

同fd 一齊買兩副dita同款。label 一樣。
但唔同盒
都係free style

你問下你個眼鏡鋪
同款唔同盒... 會唔會
眼鏡框之中
圓形係唔係最柒果款?

同意 除非你好撚靚女 唔係真係柒到仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞