(眼鏡撚)入黎貼你地副眼鏡

1001 回覆
23 Like 5 Dislike
好好J

好快手啊巴打👍🏻我琴日先order

好彩無諗咁耐,好似已經out of stock
好好J

幾正
Btw 鐵鼻托係咪正d 舒服d??
好好J

幾正
Btw 鐵鼻托係咪正d 舒服d??

正d ,感覺無咁重
利申 TB 玩家
人人跟漁民樂買好咩
人人跟漁民樂買好咩

其實唔關佢事
好好J

見到你收到貨我即刻order
想配副 Yellow Plus框,請問香港係咪得上目同 The Warehouse Optical 有?同埋上網睇上目D 服務態度好差,D 框又唔比試,有冇師兄去上目配過?想求證o下,Thanks

紅點多款又有折
服務我覺得一流
人人跟漁民樂買好咩

其實唔關佢事

其實我係葡萄自己面型戴唔到圓要買union
搭單問,想買全視線1.67,有咩要注意?邊度買最平?
我幾年前上網做過research,1.71或以上係用另一隻物料做,會好容易碎,而家仲係唔係咁?
同埋delux hoya seiko zeiss四個牌子有咩分別?
酒水已備

Zeiss 折射率最高可以做到好薄同埋最貴
Hoya 同精工都係日本牌子coating 果啲都做得唔錯
Hoya會貴少少
Delux韓國鏡最平3,400都有交易 你懂的
上個禮拜買個副新眼鏡 但拎到手戴完發覺好7 但係個鏡片好貴 因為我話年年都因為到鏡片花左而換新眼鏡 所以佢叫我用法國xx路鏡片 我想問我可唔可以用新眼鏡鏡片配落另一副眼鏡到架

可以 但你要另一副眼鏡架個鏡框同你之前果副眼鏡一樣
上個禮拜買個副新眼鏡 但拎到手戴完發覺好7 但係個鏡片好貴 因為我話年年都因為到鏡片花左而換新眼鏡 所以佢叫我用法國xx路鏡片 我想問我可唔可以用新眼鏡鏡片配落另一副眼鏡到架

可以 但你要另一副眼鏡架個鏡框同你之前果副眼鏡一樣

無可能叫佢將你本身果對鏡片再車過
除非差好少好少
因為個optical centre 係跟你副新眼鏡鏡框車
再車過就一定唔準,你會戴得好唔舒服
人人跟漁民樂買好咩

其實唔關佢事

我本身想買Union架,不過OCO個site無貨 又唔想係出面俾貴兩千
有冇人玩木框?
人人跟漁民樂買好咩

其實唔關佢事

我本身想買Union架,不過OCO個site無貨 又唔想係出面俾貴兩千

Pretavoir 係另一選擇

上星期係日本配左副金子
太多眼鏡想放咁兩副,唔知有冇巴打岩
clayton franklin 606
stancey ramars m82
新黑買,全套齊,戴過一次only
有興趣再email f25669@hotmail.com 詳談

clayton franklin 606 幾錢?
想配副 Yellow Plus框,請問香港係咪得上目同 The Warehouse Optical 有?同埋上網睇上目D 服務態度好差,D 框又唔比試,有冇師兄去上目配過?想求證o下,Thanks

紅點多款又有折
服務我覺得一流

紅點facebook係咩

紅點多款又有折
服務我覺得一流

Reddot optic

紅點多款又有折
服務我覺得一流

Reddot optic

去上環或尖沙咀果間多款少少
太多眼鏡想放咁兩副,唔知有冇巴打岩
clayton franklin 606
stancey ramars m82
新黑買,全套齊,戴過一次only
有興趣再email f25669@hotmail.com 詳談

How much
近排新配既井戶多美男
近排新配既井戶多美男

本身個鼻托係膠 另外換左做鈦合金
覺得好似比較有質感
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞