[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(84)

1001 回覆
55 Like 4 Dislike
正呀~
身體很誠實!!

https://www.instagram.com/p/CQs9fAsFHvB/?utm_medium=copy_link

有位 M絲打分享俾我
想提醒蝦乾一家小心身體
大家真係好有愛

蝦師奶,見字Body check 啦
入面竟然有人話點湊仔關我地咩事
佢地明唔明一個擁有無數follower 既kol
一個陣有妹豬信左點算
咁我鬧alex蝦蝦又關你班真。忠粉咩事
咁高carbs 好易肥同勁易眼瞓
我有時食三文治食得多會覺得肚脹
唔敢再食咁多白方包
唔知佢有咁多個因為麵包而俾人話嘅留言,佢會唔會驚左麵包呢
佢係硬頸蝦
唔會理我地哩D 螞蟻講嘢
無錯,諗起唔鍾意熱鬧嘅佢,為咗賺錢同PR gifts(包括林生嗰啲)迫自己參加一次又一次嘅活動,仲要參加朋友、同事嘅活動嚟保持人脈,真係為佢難過

好彩而家佢有老公養,唔駛再拋個身出嚟接job,又有工人湊仔,自己可以全心全意投入整白麵包嘅生活。而佢講咗N年嘅「冇娘家」又接近達成,仲可以每年搬屋,試盡奧運站各個屋苑,亦唔需要面對朋友、同事,真係想恭喜佢得到寧靜嘅生活

好正呀
角仔得一歲人仔
又高醣又高鈉又缺水
點頂得住呀
我依家都係包加奶茶

講起prenatal yoga
其實練黎唔係淨為左唔好咁肥 產後瘦身快啲
仲有係練盤底肌 減少陀bb時嘅酸痛
控制陰道好可以加快產程 生得快啲
其實同埋練呼吸法呀坐下fitball都可以生快啲
真心建議大家出去搵堂上下好過就咁睇片
一來有人跟你動作
做冇咁易做錯驚整傷腰骨同肚入邊嘅bb
同埋可以識多啲老母交換情報

不過二百幾蚊堂蝦師奶唔會捨得比
屌佢tag coffee又係度r frd
平時牌子名嘅發音佢都要觀眾幫佢google,今次search埋比你仲想點?
邊個話要睇過,跟住做過先推介?
想想尿片,未用過賣廣告讚好,用過就懷疑尿片漏色

(真相:佢個仔缺水,結晶尿)
哩掛無乾包圖,飲少左水
不健康了
佢成日r啲多fans過佢嘅人 ,想博人哋repost story
靠咁樣多啲人follow翻佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞