[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(84)

1001 回覆
55 Like 4 Dislike
唔會覺得老母癲
因為佢老母根本唔理佢
一個係廳一個長期係房
我覺得係盲公發火,唔比佢再影自己同個仔

可能係生日party比親戚朋友見到佳仔,咩面都冇哂
佢應該唔會發火, 會發就唔駛食軍訓餐+方包啦
咪係你d好朋友全部都share撐蘋果,你老母淨係識得負評,唔死都無撚用。
之前得連登講佢老婆,但而家宣揚哂出去
而且大家都知道佢有份虐兒,平時又不負責任
加上疑似係佢買嘅部廚師機又比佢老婆放上IG嫌三嫌四,錢又越嚟越少,面又冇哂,仲唔癲咩

我一早就覺得佢同catgirl嘅Ken好似,比人講講條女衰呢,就敷衍兩句,繼續鼓勵女方將柒嘢放大嚟搏「人氣」
踩到自己喇,就乜都收埋,哈哈好笑

#留名等睇扮恩愛合照

連我唔鍾意酸黃都要擺佢上嚟鞭蝦乾屍
人哋初生個陣係會因為安全感多抱個囡
就算放返低喊都係喺隔離keep住安撫㗎囉
仲有酒店業都係 我公司新請兩個reception之前都係做酒店call center
佢同cg呢啲咁自我中心嘅人好難有人食得住
最多咪學呀ken咁一拍兩散
不過佢自己懶到屎咁都唔似會湊得掂角仔
唯有兩個都好唔情願咁仲起埋一齊
難為了角仔
通常呢啲片嘅準爸爸都會係驚喜然後成個畫面好有愛
但蝦同佢老公嘅真係完全感受唔到有愛
仲要喺度追究返點解熄燈
成件事係好真啊 但好可笑囉
蝦公好在意盲公架,佢做嘅一切(包括生仔)都係想綁住盲公

睇佢去滑雪,盲公唔比租護目鏡,佢就聽哂話,為咗個男人,連自己對眼都唔要喎,cg都係夾硬食唔夠熟嘅漢堡,風險低好多

而且cg係本身外型唔好,入世未深就同Ken 一齊,Ken 又巴結討好佢,令佢唔識分黑白,到最後只係信Ken,變相任佢擺佈

最重要一點,cg比人狙擊就del片,收埋自己,認真搵工(成唔成功冇人知,但至少肯努力、付出)
蝦乾最鍾意on9當有趣 咁嘅反應都攞出嚟俾人睇
呀蝦呢啲邊會真心想返工丫
以前佢搵錢易
咪講到自己天花龍鳳幾熱愛工作事業女性
但實情係連做KOL都咁廢冇heart
講到尾實際就想掛個名好似威啲咁

而家佢連片都唔使剪
Idea 又唔洗諗
家務又唔使做
日日整下劣食
知腦七
完全唔使用
我估佢不知幾enjoy

不過蝦公就慘啲
娶左個又廢又閪又廚藝差又唔做家務既人做老婆
仲要生埋仔,搞到痴痴呆呆
完全中哂伏泥足深陷
個腦完全唔使用*
大事大非前 錯就是錯
盲俊明表情說明一切
塊面大大隻字寫住:崩潰

角仔出返嚟未
完全唔明點解一入房就熄燈
我自己一間房就算好眼瞓都唔會一入房就熄燈
盲俊明真係好唔想見到蝦乾
平時都慣咗
兩父子都鍾意喺黑房
呢段真係完全笑片 ,睇幾多次都覺得咁好笑
比你都應該唔會想見到佢
成件事好尷
蝦公崩潰完
蝦仲要講埋堆廢話
做咩熄燈 張卡撞跌咗 乜乜物物
之後蝦公仲要補多句 :我諗住玩rummikub㗎
明明仲用緊電話仲熄燈
難怪佢成日都盲咗咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞