[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(84)

1001 回覆
55 Like 4 Dislike
佢老母咁懶一定訂飯啦,除非仲有請maid
咪臭係!
蝦乾煮野食係用黎打卡架咋
仲要用黎打卡都可以兩年同一款白麵包
整黎整去都係啲垃圾食物帶營養價值
你估真係為個仔健康著想先煮咩

我諗角仔會日日清哂啲劣食訂飯都似
我覺得佢會嫌訂飯貴
加上自稱廚娘
肯定會日日帶自家製乾麵包做lunch
我都有睇 有時kiko 會post 翻
佢仲話遲啲約咗羊羊去玩

做咩又串我哋嘅蝦乾
啊花我支持你架越做越好
阿花
講真呢個真係睇相都想食 夏子婷果啲整黎整去都整唔好仲衰過弱智
走肉人生
掛埋角仔
幾十個post 都仲以為係螞蟻圍爐可以無視
Girlstyle 一出就深潛
而家終於意識到真係翻唔到身喇
認真要多謝girlstyle嘅人
佢可能以為連登無咩人睇
因為蝦乾一直覺得係班痴線西自己圍威喂狙擊佢
pr暫時唔搵佢只係避風頭
無諗過有其他media認同 然後角仔生日就出po
六月keep住上水就係準備復出 而家個朵臭哂 白方包都唔敢po
有時真係好矛盾
一方面想佢永遠收皮永不翻身
但又想知道佳仔最你最近還好嗎

臭蝦點解你唔帶佳仔上去同BBS玩既
係喎 唔記得左你不喜歡熱鬧
難為佳仔日日食你d難食麵包 仲未見過世面
我反而調返轉想知點解madam
1 唔叫凌辱上去同佳仔玩
2 但比肥安家訪
唔會啦 佳仔出世之後madam都有同佢行街
又去GU買睡衣 又一齊去買大戶人家生b禮物

到底點解肥安有資格掂/見佳仔兼出po
凌辱連上去嘅資格都冇
仙冇買衫比角仔 肥安有
其實連登先係最多人睇喎
我大把同事親戚表姐都有mon po
知晒佢虐兒寒酸等等cheap cheap事蹟
蝦乾不嬲睇唔起凌辱架喇 成日羞辱人地
又眼紅人地而加風光過佢
所以都唔會叫凌辱上去佢屋企囉我覺得
想問下girlstyle講咗啲咩 冇跟開
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞