[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(84)

1001 回覆
55 Like 4 Dislike
點解阿蝦次次整既包都乾爭爭
明明佢應該學炒蛋加水咁加勁多水去增加份量
整舊方包都仲見到入面麵團搓埋既紋路
好想受害者報料
Sona個蛋糕好靚
你個名
第一個啊
上年父親節蝦爸未走架
無防腐劑安全包
安全到連營養都走埋
maid maid頭先係熱門燦神post問知唔知蝦乾事跡 個樓主直接@蝦乾 好正都係嘅成80幾個post 無入黎都睇到標題知咩事
好耐之前睇過一次佢d片
已經覺得佢冇撚腦 估唔到佢生左b會on9到咁
btw照顧小朋友都好大壓力
其實唔識教/無時間教好心佢就唔好生
點解有咁多嘢唔食一定要食面包先
角仔記住飲多啲水
唔係食包會啃親
佢老豆成日自己metime 出街
臭蝦又要metime 負皮整包

究竟有冇帶下角仔去下迪士尼海洋公園果啲
成一歲都未見識過呢個世界

他只是個孩子

btw新po正皮
因為成本低囉,食兩啖,飲一大杯水,個肚就脹哂
無時無刻都想塞咁不如唔好生啦屌
麵粉幾十蚊一大包
咁就解決一日三餐
Hagone 真係慳家師奶仔
蝦乾真係唔like 新po 都要走嚟負皮
盲俊明父親節快樂
唔知蝦佳一家會點慶祝呢
蝦乾未生仔之前已經有曬全盤計劃做事業型婦女 根本無心湊仔 有咩就搵工人代勞
以下精彩重溫 而家食曬回力鏢 無job無event無錢 日日逼住留響屋企對住個仔 哈哈好笑
而家唔想做ftm咪出去搵工 睇你做得啲乜
整左咁多次都仲係冇色水 一樣樣 練習左啲乜呢?
為左自己打咭咋下嘛?!
https://youtu.be/ppdAdKMSBww

睇到呢條片就諗起可憐既角仔
包包雖然滯留咗喺醫院四個月 搞到頭仔扁左無左執頭髮
但最後比佢遇到寄養爸媽 當親生仔咁照顧
硬係覺得佢以前係講野懶勁懶醒但又冇料 得罪晒其他人 個個都唔想理佢
笑撚死臭蝦話唔想做FTM
佢唔係當KOL係一份工阿嘛

不過依家連「份工」都冇埋,「意想不到吧」
又諗起去sona屋企house tour都面黑黑咁
post ig又話人哋隻狗惡
又喺人哋ig post留言問人奶奶會唔會偷唇膏用
講啲嘢好唔得體
我係朋友都唔想約佢啦
可能就係咁樣呃呃氹氹盲公娶佢呢
老老實實,如果佢婚前好似而家咁霉
大家估下盲公仲會唔會咁撚自豪有個KOL女朋友?
佢風光時,乜男人用品都r到
我諗盲公本身都諗住公一份婆一份
而家成頭家佢揹哂
真係睇幾時頂唔順
叔叔講既野又屌打蝦乾

起碼小朋友係醫院都有三餐溫飽,好過角仔有父母=冇

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞