[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(84)

1001 回覆
55 Like 4 Dislike
同事幫我買到好感慨
由細睇到大
佢實唔會post
最後一蘋果
真心如果佢死鬼老母見到自己犧牲左條命黎生件咁既仆街女出黎真係寧願一開始落左佢好過
佢老豆冇咗老婆,仲要比個女周圍講冇娘家,應該更難受

大家要頂住
佢可能以為好似街市
買6星級魚蛋咁

對屋企人唔係愛護
而係當佢地既照顧老奉,同消費佢地
明明佢地都好錫佢,尤其佢婆婆辛苦湊大佢
偏偏就公開怨天怨地怨自己屋企「窮」
怨婆婆脾氣唔好
大大個老豆同呀哥係度
又話自己冇娘家,消費為生自己而死既老母
絲打有冇佢中學blog link

我見得佢一個買左報紙,其他我都未見話買左, 桑娜太太都未見話買
風大雨大,各自有唔同原因,未必出到街買
我覺得有出po講就可以
哽工絲唔好咁激動
佢其實真係好不知所謂
婆婆老豆阿哥咁錫佢 佢就講到自己一窮二白咁
點知原來學過咁多課外活動 物質又唔係十分缺乏
夏子婷你枉為人孫枉為人女枉為人妹呀 死撚左佢啦仆街
見到有絲打想睇返牙蝦啲blog
呢度有back up link

傲映風的diary(2003-2004)
https://drive.google.com/drive/folders/1wNBIrZyrQKy9KHZa9UhpaFd_A47xyNST

愛麗絲漫遊風景(sina blog) (2008-2011)
https://drive.google.com/drive/folders/1JeLTH3qHqQ4r7U9zpGWFNP-fsxGBuP3X

Blogger(仍然存在) (2015-2017)
https://drive.google.com/drive/folders/1SU0_PkGuZFrKCy-jslH-557ZzkDui8ay
03 年屋企有電腦 有幾窮啊?
我堅窮,05年先買電腦

佢有冇咁鐘意harry potter
根據佢學日文嘅方法
估計佢要一路睇一路查字典 再抄落memo
蝦姐又上水喇
貓哭老鼠假慈悲
死返去玩小紅書喇八婆

收皮啦
角仔呢屌你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞