[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(84)

1001 回覆
55 Like 4 Dislike
唔知有冇絲打分享過,當年蝦乾風光果陣,OLAY出錢請咗佢同CYN走美國,仲要坐BUSINESS CLASS

母親節又無影,角仔生日又無影,到父親節都無影
蝦乾忠粉有乜感想呢
依家只敢post story仲要只係乾爭爭既包
角 在嗎
唔會咁痴撚線掛
我記得 ,嗰時係最風光嘅時候
唔止啦
法國 日本 韓國business trip都有
media公司底 比左唔少機會佢
係佢唔識珍惜
唔好好珍惜又唔進修下自己
啱啱睇potatofish Yu條坐月片諗起hagone

https://youtu.be/Ssbzf7kK7dk

有錢的是Chanel
又唔肯揼本 整嚟整去都麵包
以前仲話沖涼都諗住可以拍咩content畀觀眾喎
原來就係呢啲🙂🙂🙂
呢隻垃圾藍絲又無咩內容嘅youtuber真心不了
下 原來藍絲黎架 ,前排仲睇咗佢條生仔片添
總之唔好破壞佢喺澳洲嘅美好生活就得
Alice ha g8w potatofish
你真係專睇pk
仲有睇邊個一次過講等大家幫你掃毒好喎
唔知佢坐business class個陣有冇西口西面
以為自己真係上等人呢
飛機入面濕度低d,定蝦乾個人乾d,定還是蝦式極乾暗黑碳水餐最乾?

唔知缺氧體質嘅佢喺zone 1乾啲定喺飛機上面乾啲呢
我偶像一有新片我就重複睇兩次,因為大少太可愛
香港而家多數睇小B Suenn 貝遊日本 其餘都係睇日本台灣YouTuber
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞