[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(84)

1001 回覆
55 Like 4 Dislike
又話自己沖涼都諗緊點維持人氣

點知要我地啲蟻民haters提返轉頭

日期:2016年2月26日 晴
地點:皇后大道中
時間:上午11時36分
溫度:21℃

臭蝦嫌蘋果影得唔好睇呀
之後自己去影過張
佢點會post吖
我以為蘋果影個張佢無著鞋
佢自己個張竟然寫 真.中環我至靚
咁都寫得出
唉 蘋果旗下channel啲片消失曬了
我知道一定有同我一樣難受嘅人
希望各位一齊堅持落去 我地總會見到希望
[找數] 已課金一年,多謝杜汶澤先生
https://lih.kg/2587442

拎原本課蘋果嘅金轉去杜生到
好想喊 香港人加油
立場不會因為強權而改變
蝦乾夢想係做中環OL 架
人地蘋果影到佢佢應該開心到瞓唔著
但又驚死人唔知咪小題大做話要影多次囉

最正係佢要企出馬路中間影
仲要影到似旺角多過中環果度犀9利

身為深水埗雞腳皇后
去到邊,著咩牌子都會即刻俾佢降grade
我都係5點幾落街買到,會keep一份留念
遲啲同復刊嗰份一齊影相
條臭閪咁都要負皮,係咪有撚病????
抵你翻唔到身啊,乞食啦
未來見
我收工睇下今日有邊個會買蘋果先
完全買唔到
影份蘋果日報都要派負皮
蝦乾我真係恭喜你呀 抵你翻唔到身 繼續日日無job 24/7對住角仔
正仆街,呃妹豬錢貪錢都算,但個心黑撚到咁好恐怖,人一藍腦便殘
佢唔好過兩日post佢張中環相出嚟抽水扮黃呀,佢講過乜撚野大事大非前錯就是錯我好記得架,sona黃都仲忍到同佢做朋友真係唔話得,我自己身邊藍嘅人都斷哂
下午會再返貨架,加油,好多同路人group/黃店都有買多

原來Ahfa 都係中環我最靚
成日覺得ah fa 一定好憎蝦乾 ,再加上佢實成日mon post
仲要串9蝦乾 ,自己真係中環返工
但蝦乾就成日都想扮中環OL
講真佢拎代理嚟賣mark up少少都無咁嬲
又要自己用正版又要賣翻版
仲要mark up咁多
佢真係冇乜生意頭腦
臭蝦真係抵撚死
呢個comment都要負皮
扮都唔識扮
八婆係咪好嬲呢,除咗負評你仲做到d乜
係屋企攬住個偏頭仔過人世啦,我保證佢越大越多問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞