[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(84)

1001 回覆
55 Like 4 Dislike
好靚

喺出面post見到新移民婦嘅圖
如有相似實屬巧合

林俊明辛苦你了
同時我都覺得你娶到蝦乾好抵死
好正
唔怪得fb有忠粉話牙蝦好幸福
畫得好靚
幫推

奶奶呀奶奶
收畫丫
唔洗返工,有老公養,仲有Maid maid 服侍
一索得子,好幸福喔
希望條八婆唔好以為我地羨慕佢我隻狗都有人養,日日有人俾飯佢食,有得落2次街,不過我唔會想過呢種生活
豬比人劏之前都係食同瞓,好幸福

好多主婦被離婚前都好幸福,收家用,請工人,日日鬧老公掛住返工唔顧家,淨係識OT,冇生活情趣,唔識氹老婆

轉頭被離婚,咪攬住仔女拎贍養費同綜援,日日嗌女人當自強囉

而個老公通常都會重組一個溫馨幸福小家庭,比親友讚佢走得快

我好想睇夏小姐「幸福」到幾時
上年有個富婆確診 報過佢潛伏期去過咩地方
全部都係酒店餐廳 又髮型屋 又美甲店咁
睇行蹤都覺得佢生活好精彩 邊洗日日訓晏覺
唔明
佢嘅followers又跌破一個關口
仲有去跳老舞
養個跳舞老師都唔少錢
我嘅坐月生活都係有Maidmaid 同可以瞓晏覺嘅~
我都有做泵媽餵人奶
所以我都明佢話要把握時間做野嘅生活係點...

不過So99y
我依然會繼續上黎扑蝦頭
因為佢真係好廢好西好黑心

角仔你還好嗎?
#1Y15D
#沒有角仔的第18日

之前陶傑都有話過香港d啊太有四大興趣,插花、瑜伽、烘焙、陶瓷,唔知條臭閪有邊樣呢?焗白麵包、就咁換咗套sports outfit 自拍都唔計架
都話焗d掟死狗嘅白麵包唔計
胖子先食下午茶 喺屋企飲半盒奶就夠
蝦式極乾烘焙算唔算?
好靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞