[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(84)

1001 回覆
55 Like 4 Dislike
對唔住 呢個樣真係好似臭屁桃
同埋自從大少剪咗頭髮 我覺得佢好似錢七...
女女訓左教,先有時間睇報紙,真係忍唔著喊左出黎
屌 笑左
其實唔係傷心喊emoji嚟...係類似「😂」呢個笑喊
先係sad到喊

用錯個感覺就好似咁
其實我一直覺得大少好似錢嘉樂
但唔敢講⋯⋯⋯
佢真係好好肉地
明思成日同佢著啲扮鬼扮馬衫
真係得意到不得了
真係咁正?
食過兩次素感覺都麻麻
你地講到咁正想試下
記錯左另一間係大角嘴既走肉朋友
不過兩間都好食 兩間都黃 同都係百五內 諗唔到食咩去呢啲就岩
港式口味就無肉食 熟食口味變化多 但款式少 甜品同野飲都好多選擇 勁大香蕉拔絲同博士茶都好正

鐘意食辣就走肉朋友 餸就普通款黎 係其他林嬸樣多 pizza 咩咩咩卷個啲 但啲辣既調味好好食 次次去都係咁食粉絲 但野飲長年都係得檸水 普洱 同唔記得係咪涼茶

鐘意食辣所以推薦走肉朋友 但係野食都偏油 真係食得清啲無肉食好啲

無肉食啲豆腐好好食 同原本教授潛移默化導左我去食大大條既威而鋼
認真瞇埋眼真餅印 話佢地姐弟真有人信
我自己就覺得髮型決定顏值
所以佳仔真係898
角兒髮型同顏值都唔掂
唉咁就一世
大個左會唔會真係走同佳路線架
扮咩啫!打幾隻字就係呀?!收皮啦
睇佢都唔會課金睇動新聞 更加唔會比$10買份蘋果架啦!
淨係識隨波逐流 人有佢又要有 假到死 所有野都係拎光環搏存在感
生仔都係有人我有條八婆識玩結果玩死自己
靚bb樣應該係善兒
證明樣係其次
只要湊得好就已經得人鍾意
好 得閒去食下先唔該絲打
日文黎架Sir 唔好意思我要負皮你了
要有女先變到同佳 佢最多變周凱亮
似咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞