[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(84)

1001 回覆
55 Like 4 Dislike
得牙蝦先做到風乾食物揾滴水都冇
大戶人家生完之後好多Event
我蝦呢?
各位PR 係咪忘記左Aliceha 呢?
係佢班忠粉成日以為我地葡萄佢嘅生活姐
根本就錯哂重點

為左自己可以瞓晏覺
連餵奶都費事由得個仔喊都唔理
真係極品老母來
Grilstyle 篇文真係算鬆手
剩係蝦乾的虐兒事跡可以寫幾千字長文
人哋唔鍾意熱鬧,唔好阻佢啦
依度大把絲打係各方面都好勁~
要錢有錢,要事業有事業,要FTM 有FTM
一直屌打蝦乾喎
奶奶、佢新抱,乃至佢全家依家仲喺海底深潛緊
少咗好多歡樂
唔覺得佢縮個頭入龜殼係好事,因為只會令到佢嘅虐兒行徑越藏越深,受苦嘅依然係角仔
啱,我地唔應該因為一己私慾勉強蝦乾復出
俾佢退下來係對佢最後嘅尊重
愈收愈埋,一定有原因
希望蝦仔健康快樂
你隻狗有得落街已經幸福過角仔

唔知大家有冇睇台灣那對夫妻呢,好替佢哋開心
又令我諗起蝦乾兩公婆個死人樣
我尋晚見到都想貼上黎 但諗諗下又覺得唔關呢個po事所以無貼

嚟緊11月係蝦乾ig 10週年 興奮!
唔會放過任何一個鞭佢屍既機會

其實真係好戥kim同nico開心 我以為佢地唔諗住再生bb架
係囉,生完都咁多酒店tea 去蝦嬸仲係屋企做緊乾麵包?

多謝你畫到我咁型咁爆seed
連登有愛
我可唔可以post喺爆seed奶奶ig啊?
可以呀
你ig係咩我一陣又fol下你先
baoseed99
啱啱睇完大J講佢同Mai呢幾年努力左好多次都唔中
打左百幾針 抽血 抽卵既辛苦
到有一次診所打俾佢地話恭大J開心到喊
點知過幾個禮拜最後都係失敗既痛
睇到大J平時好似咩都唔怕 到一講返呢次經歷
忍唔住喺觀眾面前喊 明白佢哋係幾想有小朋友
睇住呢啲好想有bb既就辛苦左咁多年
死臭蝦話自己易孕有左但生左出黎為左呃like(失敗)
真係唔明個天點解要比呢啲人有bb
可能角仔係個天派黎收夏子婷皮 咁諗個心會好過啲
希望大J同Mai唔好太大壓力 壓力都係其中一個影響因素
又有慶祝活動
真係累掛了

哎呀,笑死我啦
哩兩個留言我連續留嘅
蝦師奶無負評我講Event 嗰個
即係佢都想呼籲PR 搵佢去下D Event
又破解左蝦師奶暗號
蝦姐應該係正皮左pr嗰個cm
點解蝦姐可以咁好撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞