[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(84)

1001 回覆
55 Like 4 Dislike
佢以為咋

ahfa都整包 到底係咪有mon po 下下都串到應一應
望落去似好香唔係乾爭爭
仙份人好世界女,就算蝦乾點霉,都唔會擺明同蝦乾割(仙要製造好friendly好sociable,無機心,好天真嘅形象)

之前「仙貝」問佢,做咩呢排少咗同蝦拍片
佢答,我哋私下有傾偈
呢句只係門面客氣話
平時少睇嘅,但有咗呢個po就成日上黎淨係睇你條臭蝦有幾仆街
咁臭蝦一定好憎佢又要眼紅大户人家,又要憎仙,佢人生都好負面下俾肥安上去係咪因為佢無殺傷力
黑雨,要返工既小心啊
臭蝦不嬲都好憎仙,平時拍片都閪臉明串單打
鬼叫仙有個完整屋企,仙老母又賢慧錫仙咩,仙覺得俾人凌辱,仙老母都出黎反擊網友。蝦乾俾我地話左咁多個po,蝦哥都無出過黎 (不過可能隻貓死左,再無利益瓜葛,就無聯絡啦
本身人地都當佢係契女咁濟,對佢勁好仲織全套毛冷衫鞋俾角仔,咁都佢唔珍惜感恩
宜家眾叛親離,無人理佢啦,宜家日日向屋企繼續眼紅仇仙
點似得條臭閪咁游手好閒
可能人地都唔想上去呢
見到個呆呆滯滯又扁頭既角仔,要幾好戲至可以講句,alex個仔好可愛呀

中間係邊位絲打好正
蝦仔已經正式取代睡公主
成主迪士尼最新王子 - 睡王子

在睡公主城堡裏的籠子等待好心人營救

蝦仔:媽媽!我好想出街玩,見識下個世界呀
香港:非洲兒童Connor

2020年出生的Connor一直被母親長時間鎖在黑房,並長期綁在嬰兒座椅上。期間,Connor一直受到母親的劣食攻擊,導致外型與非洲兒童無誤。後來,香港最大網上討論區連登為聲討其變態母親Alicehaha而開了84個posts。然而,長期遭受虐待的Connor已無法回歸正常的飲食生活。

有心嘅巴絲打煩請跟機tag @againstchildabusehk
黑雨呀
角仔唔好出街啦
多謝如風姐姐關心

張相係星期六影
今日黑雨,天空都哭了
份外掛念蝦仔
之前見蝦乾同仙拍片 個樣都勁不耐煩 又串柒柒
拍緊片都咁嘅ge樣 平時相處應該更加差
六月十四 綁櫈長期
唔好意思佳日上腦
可能蝦哥都知個妹西
屋企人由細到大見佢咁慘都就哂佢
通常呢啲呀妹就最撚黑人憎
屋企人教唔到咪等人教下囉
失明嘅父親林俊明幾時會去錯社福機構 救角仔一命
已經累左了
老實講若要人不知 除非己莫為姐
同埋改過自新就冇所謂啦!
點都好過蝦乾唔會改過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞