[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(84)

1001 回覆
55 Like 4 Dislike
成日都唔記得加落金剛棒
想問下如風絲打蝦乾亂入人地個post講耳環嗰張有冇入金剛棒?
蝦乾應該就係睇到呢個cm又盲舂舂跟住做
變左兩邊不是人

咁聽話一開始叫你搓返圓個仔個頭又唔搓
柒野先黎咁聽話
冇啲批判性思考
陽春腦係冇講錯
賣曬佢會有幾多隻雞腳呢牙Alex 條數你識計啦,俾我就賣撚晒佢啦,都無人睇你架啦,人老珠黃又湊到個仔呆呆滯滯,你做人都幾撚廢,講緊係你成個人生都好失敗,完全係the opposite side of my ideal living
辛苦你啦如風絲!
風雨不改幫我地開80幾個post
見證住金剛棒越黎越長都幾神奇
唔知當年睇佢如何活得優雅既妹豬見到依家既佢有乜諗法
有呀,北角堡壘街
頂我bff住個頭都唔話我知
無肉食好好食
素雞肉好好食 啲涼拌又好好食
除左好好食已經諗唔到形容詞
仲有係大角咀 咁近zone1
臭蝦去睇下人點整素都整到咁好味啦
佢自殺
我覺得又唔使講邊個有買邊個冇買嘅
可能買咗冇post?又或者真係買唔到
琴日都係返工前、放飯同埋放工後周圍搵 先好好彩咁搵到一份
如果蝦乾識玩,而家真正改過自新,就由當年「中環我至靚」事件講起,承認自己嘅自大、再引伸講埋係由細到大缺乏安全感,所以乜都要扮強,又唔識感恩

再講埋而家失去真正用心比意見自己嘅觀眾,嗰班觀眾好似蘋果日報咁監察、督促自己,但忠言逆耳,年少氣盛又無知嘅自己覺得好難接受,就選擇用「螞蟻論」去捍衛自己,結果今日冇咗「蘋果」,唔會再知道真相⋯⋯

然後就將佢嘅錯誤資訊列出嚟澄清,最好文字版加拍片,最後就講明幾日後會將所有片同IG收埋,提早通知方便大家睇下佢以前曾經嘅錯誤,再開個新acc重新出發,單係拍片將佢嘅錯誤逐樣改正都有排做(例如擅自將蛋糕食譜減糖呢啲),而且一定可以彈返起

不過佢點會做丫,就好似佢最鍾意睇嘅Harry potter講到,靈魂分裂咗就唔可以停止,因為代價太痛苦,冇人會忍受到(條件係認錯,由心底真正悔悟自己嘅過錯)
C打好有心機教精佢 可惜一切都太遲
Madam唔識得珍惜復出洗底嘅機會

@明思忠粉
蝦乾陽春腦袋
絲打你打咁大串佢會process唔到
明思ig出左新po 大少牙牙學語好可愛
重複睇左好多次
有樣睇先見到BB有幾可愛嫁嘛
個啲無樣睇得把聲重複睇左10000次個啲都唔知睇乜春
一個肉騰騰 又多頭髮毛 ,日日個樣都笑咪咪好開心咁
另一個瘦猛猛 餓咗唔知幾耐嘅貧窮兒童咁
雖則係咁 ,但我都真係有啲掛住佳仔
大少既BB音好正
日日有屋企人同家姐嘅悉心照顧進展都快啲
我都重複睇咗無數次,一見到佢啲肉肉就好歡喜
其實多啲人(包括藍到黑嘅蝦乾)醒覺,明白到蘋果背後代表嘅意義,慢慢離開藍營,對大家都係好事

佢踏出咗第一步,就鼓勵下佢啦,不過好難令佢放低哂嘢,重頭嚟過

佢出po講蘋果,可能係感激冇報佢虐兒
絲打好有心機
不過佢個蝦頭一伸出黎, 就會俾人扑傻瓜
所以佢要放棄有營利嘅YouTube acc,買followers嘅IG
重新經營

只有捨棄佢過去嘅錯,先可以做返呢行
扮乜撚野~死開啲啦!
唔肯放手,死死執著
所以咪會成日突個蝦頭出黎俾人扑囉~

惡性循環嚟~
所以越來越會深陷,深陷到永不超生
[素食青年]營養師勸茹素媽讓2歲兒食肉 素食撚怒斥:「個營養師牌淘返黎嫁?」
https://lih.kg/aQiHcPV
#38 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

牙蝦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞