[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(84)

1001 回覆
55 Like 4 Dislike
唔怪之得蝦乾咁鍾意睇台灣飛機書 被討厭的勇氣
呢類心靈雞湯睇得多會中毒架
睇之前反省下自己先啦
對盲人黎講開燈同熄燈都無分別嘛
啲心靈雞湯對象根本唔係蝦乾呢種
唔會反省既自大狂
係俾啲本身冇自信成日怕會激嬲人但又俾人蝦果啲

蝦乾呢啲書根本就係更令佢走火入魔
將自己既乞人憎同性格問題合理化
https://www.youtube.com/watch?v=JgxW41xICsI&ab_channel=%E6%9E%9C%E7%B1%BD%E6%9E%9C%E7%B1%BD
睇到呢條片真係好感動
蝦乾你撫心自問自己有無咁嘅毅力同耐性 陪角仔治療好濕疹
無嘅話唔該你
唔好再由得佢食物掂到有濕疹嘅皮膚都唔理照打卡先
唔好睇本咩台灣醫師話類固醇唔係洪水猛獸 一知半解
就走去周街教其他人用類固醇
你唔當自己個仔係寶 唔代表人人都一樣
睇到呢段真係完全唔明白佢哋兩個平時係點相處
臭蝦明明仲未瞓,坐喺張床到,盲盲公都可以就咁就熄燈
兩個都係真心戇鳩,唔係扮
兩個都極為自我中心,冇考慮過另外一半嘅感受
平時講啲嘢都好表面,估計都冇深入了解另外一半
佢識熄房燈 但出面就唔熄燈。。。
個廳都唔熄燈啦
入房就即刻熄
同步左
有時覺得佢今時今日咁樣真係好折墮
但又突然諗起佢去買湯圓果單野 個態度閪到
就知佢個人性格係咁樣 真係抵佢有今日我諗以前同佢合作過嗰啲人都好心涼um住半邊咀笑
「有無人跟進架?」
笑死,宜家我地日日跟進你滿意未
呢句野真係閪到呢 佢仲要係無人回佢之後再打句咁既野
我真係想知角仔仲有無人跟進架 牙蝦
有8x個po跟進緊

見到sona話佢坐左4次月 咁辛苦終於生到佢嘅小天使
Lea搵到佢做媽媽真係好幸福呀
https://youtu.be/JgxW41xICsI

屌打蝦中
好心你啦 咁得閒整包就照顧下角仔
一句真係要用類固醇
整少條包都有救啦
依個時代google下都大把資料你睇
識叫人谷歌自己就唔識?就淨係一味搽類固醇

想睇角仔近照 無濕疹既圖
但係點解廳都未熄燈 但係一入房門就熄房燈 盲公係咪咁唔想對住蝦乾
口臭 腳臭 唔排除西都臭
你問下自己頂唔頂得順
蝦乾咪當盲公係荀盤囉有啲腦都唔會揀蝦乾
上回講了到N姐姐帶左蝦仔去海洋公園玩
N姐姐見蝦仔雖然玩得好開心
但快樂笑顏隱隱約約地透露出失落感覺
究竟係咩一回事?

一定係因為上次蝦仔見唔到親生爸爸
所以唔開心啦!
於是好有愛心嘅N姐姐今日再次出動
誓要帶蝦仔尋親!

皇天不負有心人
N姐姐終於搵到蝦仔親生Daddy 啦!!!

「係Daddy 呀!!

「E...Daddy 唔彩我嘅?

結果,人就見到啦
但Daddy 唔想同阿仔相認呀

可憐的蝦仔,希望你會堅強面對雙親對你嘅冷漠
懂得自愛啦
佢地兩個咪係天生一對 兩件極品
一齊係最好唔好害其他人
就係害左個仔
我呢到都有親生爸爸阿

我都好鍾意真嘅小熊貓,但而家一見到小熊貓就會諗起佢兩公婆
咁臭熄燈都冇用㗎喎
睇嚟盲公嗅覺都要有問題先得
N姐姐好有心 感動
角仔我好掛住你
早幾日叫臭蝦表態 佢都係唔上水
藍屍確認
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞