[M巾] 會黎M嘅全部同我入黎

640 回覆
50 Like 4 Dislike
棉條真係好撚舒服
有冇人試過訓覺個時漏到係patpat上面但又未到腰個個位 好奇怪

試過,好煩,會用尿片 成晚焗住
想食m血
有冇人試過訓覺個時漏到係patpat上面但又未到腰個個位 好奇怪

應該係跟住中間流
咁又冇理由訓果陣將m巾攝埋落去架嗎屌
未用過棉條 點解用棉條抆出嚟個下會痛?同埋我係都算多血塊 會唔會用棉條唔好?
碌左個一蚊入黎 都係返出去先
你地拎棉條出黎會痛係咪因爲索得未夠滿血?
棉條索滿血一拎就滑出黎 爽 (心理上)

試過,好煩,會用尿片 成晚焗住

尿片都算吸得好快同埋無以前個種咁焗
四季經絲入

好正 一年先黎四次?

唔會咁準 但一年嚟得4,5次
身邊d人好擔心成日要我睇醫生
但醫生話除左生育有影響基本上無問題
我好討厭生仔 所以覺得好開心

好撚正好羨慕
我都冇諗住生仔 利申sheshe
你地拎棉條出黎會痛係咪因爲索得未夠滿血?
棉條索滿血一拎就滑出黎 爽 (心理上)

我試過滿血都痛
用開日本某品牌嘅棉條,300¥ 有10支一盒 每次都掃半年份量
其實液態m巾係咩嚟 就咁聽個名唔明

買俾人就自己去萬寧睇啦
用過兩次棉條
唔識野是但萬寧買左無導管.. 好難用
不過真係好爽 唔再怕臭味
不過得2/3日用到
流量少既日子難塞 蚊出黎又痛 唔敢用

應該係跟住中間流

跟住條屎忽罅

應該係跟住中間流

我用whispe 28cm好薄個隻真係會夾住訓 除左岩岩黎m個幾次之後都未試過漏
而家囤左好多playtex係屋企
用開日本某品牌嘅棉條,300¥ 有10支一盒 每次都掃半年份量

咁平!!得jp 有?
用緊液體m巾 真係用過咁多隻m巾入面最舒服個隻黎 但係睇完咁多絲打話用棉條/月經杯好爽 搞到我都心郁郁想試下 但我覺得塞入去個下好唔知點 好驚

Btw 我唔知點解好多白帶 之後經常性翻發念珠菌 但小妹不路都好注重妹妹清潔 會頻換護墊+去完廁所一定用女性濕紙巾抹 但依個情況都冇好轉過 之後每次同男朋友搞完野 第二日係一定會發炎+有勁黃勁多嘅分泌物 其實真係好痛苦 有冇絲打有同樣既經歷?

應該係跟住中間流

我用whispe 28cm好薄個隻真係會夾住訓 除左岩岩黎m個幾次之後都未試過漏

其實都係架喎
佢唔會一野噴落塊M巾度架嘛
一定係跟住條罅咁sir落去
唔係夾住分分鐘真係sir到上腰
用緊液體m巾 真係用過咁多隻m巾入面最舒服個隻黎 但係睇完咁多絲打話用棉條/月經杯好爽 搞到我都心郁郁想試下 但我覺得塞入去個下好唔知點 好驚

Btw 我唔知點解好多白帶 之後經常性翻發念珠菌 但小妹不路都好注重妹妹清潔 會頻換護墊+去完廁所一定用女性濕紙巾抹 但依個情況都冇好轉過 之後每次同男朋友搞完野 第二日係一定會發炎+有勁黃勁多嘅分泌物 其實真係好痛苦 有冇絲打有同樣既經歷?

其實會唔會因為你太注重先出事,佢自己本身有益菌俾你整走晒

其實係咪佢唔乾淨咋
btw陰道本身都會自己清潔自己
如果你過量使用其他清潔液反而會打亂左佢個系統好似係

因為我由小學開始已經發炎 到到而家大個左就諗住更加注重衛生 但情況係完全冇好轉過

因為我由小學開始已經發炎 到到而家大個左就諗住更加注重衛生 但情況係完全冇好轉過

睇下醫生穩陣喎

其實係咪佢唔乾淨咋
btw陰道本身都會自己清潔自己
如果你過量使用其他清潔液反而會打亂左佢個系統好似係

唔知呀 我有諗過係我問題 因為我本身下面好乾 每次插入去前我一定會含到佢個到濕晒先叫勉強夠滑入到去 所以有諗過係咪我啲口水唔乾淨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞