[M巾] 會黎M嘅全部同我入黎

640 回覆
50 Like 4 Dislike
香港tampon好貴 買開40蚊一盒playtex
邊度買會平啲

tampax平dd咁多
ob就平一截但…(你懂的
香港tampon市場太細

上iherb 啦,3百零freeship 香港

等我去睇睇先 thx絲打
我又係超多血塊既人 其實咁樣係好定唔好

得閒飲多d紅棗水
黎M果期唔好食/飲凍野好似係
男人老狗 用乜M巾用到你咁變態都有既?
用到要搵人討論

其實有血塊好似係代表唔健康喎,點解好似咁多絲打都無理咁

我之前都有上網睇過 好似話係唔好 我已經戒左凍野

由一開始已經係咁 唔理啦

唔只咁樣,你信中醫嘅話可能係血氣方面有事
西醫又有套講法但我唔記得

咁樣唔得掂呀

特登login 同呢位絲打講
口水係好多菌,你需要既係一個安全套!!
安全套有潤滑劑,而唔係口水當ky 用!!!

男朋友唔中意用套。。。有咩辦法

絲打唔好咁傻啦
有事點算 我男朋友就算幾唔鐘意都會自動要用 因為佢話唔想見到我有事 同埋都衛生啲啦

男朋友有點大男人 下次試下當佢談判下

市面上好多款都好薄 好似0.01-0.03都有 冇人話一定要用好厚個啲架嘛
我地用開durex invisible 男朋友話感覺差唔多 同埋健康最緊要!你都識講唔濕 夾硬入去咪又會整親自己 呢啲係兩個人既事黎 點可以為左佢鐘意就遷就佢

唔濕會唔會係前戲不足

其實有可能 或者真係天生 但我有朋友就係唔濕 跟住男朋友夾硬黎 搞到損晒流晒血 有時真係要好好保護/錫住自己 我相信愛你既男人一定會理你感受 為你著想 絲打真係不如同男朋友傾傾啦

同埋啪完一定要沖涼!唔可以訓醒聽朝先沖
朋友就係第二朝先沖搞到有尿道炎
加上你本身細個有菌 仲唔帶套 你男朋友就唔驚會過到比佢?
用到要搵人討論

咁你又入黎睇
出返去啦
用到要搵人討論

咁你又入黎睇
出返去啦

呢啲垃圾block 左佢就得
真心想轉杯,有無用杯絲打解答下

1. 有無咩牌子好,岩我地size ? 之前見到話外國果d大size d會痛
2. 係咪真係蚊出黎會痛架?

我淨係用過一款,差唔多一年 有時懶就用下巾
都係小刺蝟到買 佢好似有唔同款 你可以去佢page到睇 會有介紹 (不過頭先再睇,d款好似少左)
我都係上多幾個網睇其他人介紹 就隨便揀左隻

大size聽聞for生過仔/流量特別多用既,佢有彈性架嘛,大舊野響你入面撐開左 可能會有唔舒服啦

拔出黎果陣解返個真空+慢慢拔就唔會痛
我通常係踎廁式,擘大對腳咁對住個屎坑黎拔
流都流落屎坑到嘛。

有次出街feel到滿,好彩平時有帶水樽出街既習慣
倒晒d血,再用晒成枝水黎沖個杯,換返巾

我第一次用反而好興奮 從來無聽過有d咁既容器裝m 好想知係咪真係唔漏+無feel

想問有無人用完杯反而黎m既時段會長左
平時用巾5日左右,試過兩三次用杯 變左7日

咁樣唔得掂呀

好似係平時飲得凍野多都會
即係我
戒左一個月凍飲就無了

我懷疑絲打無俾佢男朋友知

其實日本人根本無黎m唔準飲凍野嘅禁忌
但自己想會m前戒凍野
唔知絲打有冇用開咩app去記錄住黎m
我用開一個app叫clue 佢有時仲會預計你幾時黎m/排卵期 同埋都真係幾準
仲可以輸入每日data 有得比你揀流量多唔多 有冇邊到痛 情緒皮膚點 有冇性行為
https://www.helloclue.com/
補充
月亮杯我果時響小刺蝟到買:
S Cyan (Soft) Ball

而加會想買多隻大杯for流量多果日用

咁樣唔得掂呀

我都係由細就有血塊
黎個次特別痛嘅話,個血塊就愈大

其實日本人根本無黎m唔準飲凍野嘅禁忌
但自己想會m前戒凍野

歐洲人都無添,不過我覺得戒完自己會舒服啲咪戒
事實上中醫都唔建議飲凍野,除左會肥之外都真係影響子宮溫度
邊隻平買邊隻 同埋一定去藥房買,平一截
我用開一個app叫clue 佢有時仲會預計你幾時黎m/排卵期 同埋都真係幾準
仲可以輸入每日data 有得比你揀流量多唔多 有冇邊到痛 情緒皮膚點 有冇性行為

我用開呢個

男朋友唔中意用套。。。有咩辦法

絲打唔好咁傻啦
有事點算 我男朋友就算幾唔鐘意都會自動要用 因為佢話唔想見到我有事 同埋都衛生啲啦

男朋友有點大男人 下次試下當佢談判下

市面上好多款都好薄 好似0.01-0.03都有 冇人話一定要用好厚個啲架嘛
我地用開durex invisible 男朋友話感覺差唔多 同埋健康最緊要!你都識講唔濕 夾硬入去咪又會整親自己 呢啲係兩個人既事黎 點可以為左佢鐘意就遷就佢

唔濕會唔會係前戲不足

其實有可能 或者真係天生 但我有朋友就係唔濕 跟住男朋友夾硬黎 搞到損晒流晒血 有時真係要好好保護/錫住自己 我相信愛你既男人一定會理你感受 為你著想 絲打真係不如同男朋友傾傾啦

我同我男朋友做前做後都會沖涼
睇完iherbs 都係40幾蚊一盒
我要平tampon

我用開呢個

岩岩睇清楚啲 仲可以輸入埋個日用咩method
tampon/pad/etc

我用開呢個

[url]Period Tracker: PMS & Ovulation Calendar by ABISHKKING LIMITED. https://appsto.re/hk/kC4B1.i[/url]
當年返學啲人要借M巾係會係個班房大叫邊個有M巾
都唔明點解黎M要閃閃縮縮

我小學到而加廿幾歲 都係唔鍾意畀fd/屋企人知黎m 可能覺得私隱野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞