[M巾] 會黎M嘅全部同我入黎

640 回覆
50 Like 4 Dislike
以前讀書個陣同學借過一塊m巾俾我
閃閃地銀包裝 m巾面有薄荷咁既jelly

勁冰涼 有無人知係咩

退熱貼黎架
in 液體m巾 we trust 雖然個感覺好似發泡膠

用過棉條返唔到轉頭

仲係處 唔敢用棉條

唔關事,你塊膜本身有個窿咖啦都 唔係點流啲血出黎

驚篤開左會痛?
試下D細size嘅先
playtex有啲細流量嘅話處都用得好似係
老老豆豆又唔係男人
唔通比人問起你話個處比左棉條咩

我買來試下克服陰影先 唔該

加油

勁冰涼 有無人知係咩

退熱貼黎架

笑左

勁冰涼 有無人知係咩

退熱貼黎架

唔係呀
不過真係好冰涼

勁冰涼 有無人知係咩

... 一講就諗起退熱貼
棉條對我黎講 好唔爽

是咪篤得唔夠入

感覺上唔舒服 長期形住形住有野係到咁

你係形著定係真係感覺唔舒服先
棉條對我黎講 好唔爽

是咪篤得唔夠入

篤得唔夠入會feel到有野係入面
夠入就咩都唔覺
真係好似樓上咁講
會唔記得左自己黎M
想討論月經杯
棉條對我黎講 好唔爽

是咪篤得唔夠入

你係形著定係真係感覺唔舒服先

一塞就覺得個到好滿 好唔舒服 一塞完無耐就抆返出黎
四季經絲入

好正 一年先黎四次?
試左棉條 好乾爽
但係拉出黎個下好痛
用左棉條之後返唔到轉頭
棉條邊隻牌子好用 見到個個都話用完返唔到轉頭
試左棉條 好乾爽
但係拉出黎個下好痛

絲打你用咩absorbance啊
可能系太高 (e.g. 你淨系需要regular但你用左super)
試左棉條 好乾爽
但係拉出黎個下好痛

可能系太高 (e.g. 你淨系需要regular但你用左super)

系你老母
試左棉條 好乾爽
但係拉出黎個下好痛

入去個下都有啲痛
已經用膠筒個啲

你流量唔多?
試左棉條 好乾爽
但係拉出黎個下好痛

入去個下都有啲痛
已經用膠筒個啲

攝入去果下唔啱位或者太乾都會痛
拉出黎痛or覺得鞋係因為枝野未吸到M血就吸曬你啲分泌物唔夠滑就會刮到

上面有講過下

勁冰涼 有無人知係咩

... 一講就諗起退熱貼

同問 用完一次就好想再用

入門首選playtex,膠管夠滑
用耐左就轉tampax夠吸力
試左棉條 好乾爽
但係拉出黎個下好痛

我用playtex super個隻 去萬0得一隻size 同埋我第一次試就買左 我諗係要買regular 想問仲有邊到有得買同有咩牌子推薦下
用緊液體m巾真係好撚舒服
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞