[M巾] 會黎M嘅全部同我入黎

640 回覆
50 Like 4 Dislike
用緊液體m巾 真係用過咁多隻m巾入面最舒服個隻黎 但係睇完咁多絲打話用棉條/月經杯好爽 搞到我都心郁郁想試下 但我覺得塞入去個下好唔知點 好驚

Btw 我唔知點解好多白帶 之後經常性翻發念珠菌 但小妹不路都好注重妹妹清潔 會頻換護墊+去完廁所一定用女性濕紙巾抹 但依個情況都冇好轉過 之後每次同男朋友搞完野 第二日係一定會發炎+有勁黃勁多嘅分泌物 其實真係好痛苦 有冇絲打有同樣既經歷?

其實係咪佢唔乾淨咋
btw陰道本身都會自己清潔自己
如果你過量使用其他清潔液反而會打亂左佢個系統好似係

唔知呀 我有諗過係我問題 因為我本身下面好乾 每次插入去前我一定會含到佢個到濕晒先叫勉強夠滑入到去 所以有諗過係咪我啲口水唔乾淨

特登login 同呢位絲打講
口水係好多菌,你需要既係一個安全套!!
安全套有潤滑劑,而唔係口水當ky 用!!!

男朋友唔中意用套。。。有咩辦法

絲打唔好咁傻啦
有事點算 我男朋友就算幾唔鐘意都會自動要用 因為佢話唔想見到我有事 同埋都衛生啲啦

男朋友有點大男人 下次試下當佢談判下

市面上好多款都好薄 好似0.01-0.03都有 冇人話一定要用好厚個啲架嘛
我地用開durex invisible 男朋友話感覺差唔多 同埋健康最緊要!你都識講唔濕 夾硬入去咪又會整親自己 呢啲係兩個人既事黎 點可以為左佢鐘意就遷就佢
以前讀書個陣同學借過一塊m巾俾我
閃閃地銀包裝 m巾面有薄荷咁既jelly

勁冰涼 有無人知係咩

退熱貼黎架

唔係呀
不過真係好冰涼

我用過
又係同學借比我
好涼但好正

好似好神奇但無人記得係咩牌子

我同學話係ecosway買
不過都好幾年前
唔知仲有無
用緊液體m巾 真係用過咁多隻m巾入面最舒服個隻黎 但係睇完咁多絲打話用棉條/月經杯好爽 搞到我都心郁郁想試下 但我覺得塞入去個下好唔知點 好驚

Btw 我唔知點解好多白帶 之後經常性翻發念珠菌 但小妹不路都好注重妹妹清潔 會頻換護墊+去完廁所一定用女性濕紙巾抹 但依個情況都冇好轉過 之後每次同男朋友搞完野 第二日係一定會發炎+有勁黃勁多嘅分泌物 其實真係好痛苦 有冇絲打有同樣既經歷?

其實係咪佢唔乾淨咋

唔知呀 我有諗過係我問題 因為我本身下面好乾 每次插入去前我一定會含到佢個到濕晒先叫勉強夠滑入到去 所以有諗過係咪我啲口水唔乾淨

絲打唔好咁傻啦
有事點算 我男朋友就算幾唔鐘意都會自動要用 因為佢話唔想見到我有事 同埋都衛生啲啦

市面上好多款都好薄 好似0.01-0.03都有 冇人話一定要用好厚個啲架嘛
我地用開durex invisible 男朋友話感覺差唔多 同埋健康最緊要!你都識講唔濕 夾硬入去咪又會整親自己 呢啲係兩個人既事黎 點可以為左佢鐘意就遷就佢

唔濕會唔會係前戲不足
液體m巾係我呢世人用過最舒服
係貴囉
係貴囉

究竟幾時會有一個國家開始全民免費衛生巾
係貴囉

之後可以再試下棉條
零感等薄同淚體m巾
好想試月經杯
但棉條都未試過
加係處好驚痛
零感等薄同淚體m巾
好想試月經杯
但棉條都未試過
加係處好驚痛

其實唔關處唔處事 你個閪窿唔係俾人玩到成隻手塞得入去處唔處根本就唔係差好遠

勁冰涼 有無人知係咩

退熱貼黎架

唔係呀
不過真係好冰涼

我用過
又係同學借比我
好涼但好正

不過都好幾年前
唔知仲有無

我初中成日用 好爽
但係有時太涼 用到第一日黎m仲會m痛
Btw 我睇完呢個post即刻黎m 一定聽日痛死 同時都係一個機會比我試你地岩岩講既m巾
底褲m巾 同液體m巾都試過
其實幾正
底褲m巾訓教用完全唔怕漏 (因為我係次次訓都會漏) ;液體我覺得透氣過k字頭3D圈個隻好多

勁冰涼 有無人知係咩

退熱貼黎架

唔係呀
不過真係好冰涼

我用過
又係同學借比我
好涼但好正

不過都好幾年前
唔知仲有無

我初中成日用 好爽
Btw 我睇完呢個post即刻黎m 一定聽日痛死 同時都係一個機會比我試你地岩岩講既m巾

其實我都會買完棉條之後屎忽痕開post傾下
底褲m巾 同液體m巾都試過
其實幾正
底褲m巾訓教用完全唔怕漏 (因為我係次次訓都會漏) ;液體我覺得透氣過k字頭3D圈個隻好多

底褲m巾焗唔焗

其實係咪佢唔乾淨咋

絲打唔好咁傻啦

唔濕會唔會係前戲不足

其實有可能 或者真係天生 但我有朋友就係唔濕 跟住男朋友夾硬黎 搞到損晒流晒血 有時真係要好好保護/錫住自己 我相信愛你既男人一定會理你感受 為你著想 絲打真係不如同男朋友傾傾啦

勁冰涼 有無人知係咩

退熱貼黎架

唔係呀
不過真係好冰涼

我用過
又係同學借比我
好涼但好正

不過都好幾年前
唔知仲有無

我初中成日用 好爽

Btw個包裝係銀色 以前返學比人問係咪糖黎
香港tampon好貴 買開40蚊一盒playtex
邊度買會平啲
當年返學啲人要借M巾係會係個班房大叫邊個有M巾
都唔明點解黎M要閃閃縮縮
如果用棉條,咁流出黎個啲血塊吸唔吸到?
邊度買會平啲

tampax平dd咁多
ob就平一截但…(你懂的
香港tampon市場太細

有絲打話會痴著,抆出黎就見到
我自己無血塊答你地唔到

會塞住

吸到,我成日一拉條棉條出黎都有一patpat痴住
邊度買會平啲

tampax平dd咁多

上iherb 啦,3百零freeship 香港
我又係超多血塊既人 其實咁樣係好定唔好
邊度買會平啲

tampax平dd咁多

tampax 易整爛 尤其係手濕嗰陣用
我又係超多血塊既人 其實咁樣係好定唔好

其實有血塊好似係代表唔健康喎,點解好似咁多絲打都無理咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞