[M巾] 會黎M嘅全部同我入黎

640 回覆
50 Like 4 Dislike
想問下各位絲打平時冇m到會唔會用護墊墊住d分泌物

排卵期會
棉條係咪真係好過普通m巾?
見原來都幾多人會用咁

外國係,反而少人用pad
液體m巾係好用嘅
用左一排 從來未試過漏
棉條邊隻牌子好用 見到個個都話用完返唔到轉頭

入門首選playtex,膠管夠滑
用耐左就轉tampax夠吸力

原來係連埋膠管塞㗎
之前返去玩lego land果陣差少少完
又要落水惟有用住棉條先
我剝左膠管先入
入果陣痛到hihi

個盒有說明架嘛
初頭用果時我會帶住張說明書出街
想問下各位絲打平時冇m到會唔會用護墊墊住d分泌物

間中會,但唔會日日用
用完月經杯感覺同m 巾差好遠
用杯完全乾爽
m血唔會臭同埋又可以計返自己嘅流量

重點係買即棄野真係好貴
我用開小林退熱貼
我用月亮杯

我都想轉 麻唔麻煩?

邊度買?

唔麻煩
如果正常流量,用大容量嘅月亮杯可以早晚倒
如果出街時間唔會太耐,次次都係沖涼缸倒唔會好麻煩
出街唔會再有塊野痴住唔洗怕漏m真係好爽
我係fb happeriod小刺蝟買

開心使用一年了

bookmarked
用杯+1
舒服到試過差d唔記得換就去訓教
不過身邊fd話好核突 唔明用既係咩心態

D血咪又係自己ge 我就唔明有咩核突
繼續享受我既無墊快感

逐步黎,試左棉條先
有層類似沙網咁既正
我用紙巾抹佢完全冇吸走到
棉條邊隻牌子好用 見到個個都話用完返唔到轉頭

入門首選playtex,膠管夠滑
用耐左就轉tampax夠吸力

原來係連埋膠管塞㗎
之前返去玩lego land果陣差少少完
又要落水惟有用住棉條先
我剝左膠管先入
入果陣痛到hihi

個盒有說明架嘛
初頭用果時我會帶住張說明書出街

Thanks 絲打
不過棉條真係冇得彈
勁舒服
有冇人試過訓覺個時漏到係patpat上面但又未到腰個個位 好奇怪

應該係跟住中間流
咁又冇理由訓果陣將m巾攝埋落去架嗎屌

我用whispe 28cm好薄個隻真係會夾住訓 除左岩岩黎m個幾次之後都未試過漏

我臨訓會meet一格紙巾 摺細佢
攝係屎忽隙到
咁就訓一晚都唔會倒流出黎

我都會
一唔記得第二日就要洗底褲
用杯+1
舒服到試過差d唔記得換就去訓教
不過身邊fd話好核突 唔明用既係咩心態

D血咪又係自己ge 我就唔明有咩核突
繼續享受我既無墊快感

其實原理同放屁一樣
自己放屁好爽,聞到自己屁味都覺得無乜野
其他人聞到你啲屁味覺得勁臭好核突點解你要放屁
可以循環再用又慳到錢又爽何樂而不為
M巾 棉條 杯 三樣都有用,
都係睇心情+流量+出唔出街+去嘅地方而定

棉條用左就黎十年,
杯用左一年左右
用緊布M巾
仆你個街
我係男人點解咁認真睇依個post

我都好認真睇緊
睇到幫唔幫到女朋友

利申:未有女朋友
用緊布M巾

聞說幾舒服
但會唔會漏?

逐步黎,試左棉條先

同處唔處一啲關係都無,除非你闊到成隻手塞到入個西
用開kotex草本味 夠厚有安全感
M巾 棉條 杯 三樣都有用,
都係睇心情+流量+出唔出街+去嘅地方而定

棉條用左就黎十年,
杯用左一年左右

如果平常一日返工係出面10個鐘左右
用杯嘅話使唔使帶後備杯出去換?
如果係街出面換都係拎出黎,倒左內容物再換過新嘅上去?
用playtex, 咩色睇第幾日
不過臨尾個兩日成日唔記得自己拎左出黎未勁淆底
用playtex, 咩色睇第幾日
不過臨尾個兩日成日唔記得自己拎左出黎未勁淆底

沖涼果時係咁摸睇下條線係唔係度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞