[M巾] 會黎M嘅全部同我入黎

640 回覆
50 Like 4 Dislike
我都轉左用棉條,一開始係日本旅行買黎試,佢果隻好好用塞完唔多覺有野,之後用哂去台灣又買到台版,去親日本/台灣都買好多盒

香港冇得賣呢隻牌子,試過用playtex唔知唔慣定點,硬係feel到好似有d野係入面咁

係咪因為我第一次用?

playtex係咁,我都係,sofi就冇呢個問題
想問下絲打們 用左棉條仲會唔會搵野墊住底褲?睇完呢個post都好想試下用 但處 有啲驚驚地

會呀,始終驚多時會漏
我用月亮杯

我都想轉 麻唔麻煩?

邊度買?

士多store 有晒大部分熱門牌子賣
我都轉左用棉條,一開始係日本旅行買黎試,佢果隻好好用塞完唔多覺有野,之後用哂去台灣又買到台版,去親日本/台灣都買好多盒

香港冇得賣呢隻牌子,試過用playtex唔知唔慣定點,硬係feel到好似有d野係入面咁

係咪因為我第一次用?

仲以為係我唔岩位 原來都有絲打會咁
咁呢隻香港有賣?

係咪因為我第一次用?

仲以為係我唔岩位 原來都有絲打會咁
咁呢隻香港有賣?

日本,台灣有
759曾經有
唔知香港邊到仲有
http://www.books.com.tw/products/N000596165

台灣sofy
網購呀可以試下
有無絲打想夾meluna,我係官網買如果買一個就平香港買小小,愈多人買就愈扺
追左好耐post今日終於買左棉條黎用 真係好舒服 唔洗比塊m巾餣住
上面有人幫 sofy 既棉條
請問邊度有得買呀?

唔想賣廣告,我自己google到既
我係旺角買,間野係樓上舖
請問邊度有得買呀?

些些
上面話博客來都有賣
去台灣旅行買咗月釀杯 不過啱啱月底嚟m試咗兩日都未入到
睇完post鼓起勇氣去試棉條,好正
用緊日本sofi,乾爽又唔怕漏,點郁點趴都得,完全唔想用返m巾
不過第一次用唔係好掌握到幾時夠鐘換,用大流量話可以last八個鐘但結果五個鐘就要去換,好彩墊咗m巾

係邊度買?

喺日本買,咁啱嚟m
即刻大手購入
請問邊度有得買呀?

買幾錢?
http://www.books.com.tw/products/N000596165

台灣sofy
網購呀可以試下

Amazon, 樂天都有得賣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞