[M巾] 會黎M嘅全部同我入黎

640 回覆
50 Like 4 Dislike
仆街有冇巴打追晒po
睇你地傾女人野,我覺得好有趣,係咪唔正常
睇完post鼓起勇氣去試棉條,好正
用緊日本sofi,乾爽又唔怕漏,點郁點趴都得,完全唔想用返m巾
不過第一次用唔係好掌握到幾時夠鐘換,用大流量話可以last八個鐘但結果五個鐘就要去換,好彩墊咗m巾
我都係睇完po心思思
去咗買playtax
希望順順利利
過一個清爽嘅夏天
我都係睇完po心思思
去咗買playtax
希望順順利利
過一個清爽嘅夏天

好成功 第一枝就入到
我都係睇完po心思思
去咗買playtax
希望順順利利
過一個清爽嘅夏天

好成功 第一枝就入到

恭喜你呀
我都係睇完po心思思
去咗買playtax
希望順順利利
過一個清爽嘅夏天

好成功 第一枝就入到

恭喜你呀

終於唔洗痴立立
買咗月亮杯但未消毒未試用!
係士多買 好興奮又少少驚
睇完post鼓起勇氣去試棉條,好正
用緊日本sofi,乾爽又唔怕漏,點郁點趴都得,完全唔想用返m巾
不過第一次用唔係好掌握到幾時夠鐘換,用大流量話可以last八個鐘但結果五個鐘就要去換,好彩墊咗m巾

係邊度買?
我都係睇完po心思思
去咗買playtax
希望順順利利
過一個清爽嘅夏天

好成功 第一枝就入到

恭喜你呀

終於唔洗痴立立

恭喜絲打 我都係今日黎m
個種感覺同冇黎冇大分別

咩士多

咩士多

應該講緊個online shopping 網叫士多果個士多

我見到有人話佢果隻無之前呢度有絲打講果隻咁舒服 卻步左
我都係睇完po心思思
去咗買playtax
希望順順利利
過一個清爽嘅夏天

好成功 第一枝就入到

恭喜你呀

終於唔洗痴立立

恭喜絲打 我都係今日黎m
個種感覺同冇黎冇大分別

但我用playtax隻regular 都有小小漏
唔知係咪要用super呢🤔
M唔準,就黎黎m時會用布m巾,唔知幾時黎
m杯用meluna,有set裝包M size同s size. 好似大約二百幾蚊。不過德國運黎香港要差唔多二個星期。
日頭都要用夜用 唔知點解m唔係特別多 但係就流到差唔多到屎忽位
[quote]日頭都要用夜用 唔知點解m唔係特別多 但係就流到差唔多到屎忽位[/quote[quote]

宜家呢種天氣仲要用夜用出街
真心建議轉用棉條或者m杯
會發現一個新天地
Pure skin
我都轉左用棉條,一開始係日本旅行買黎試,佢果隻好好用塞完唔多覺有野,之後用哂去台灣又買到台版,去親日本/台灣都買好多盒

香港冇得賣呢隻牌子,試過用playtex唔知唔慣定點,硬係feel到好似有d野係入面咁

係咪因為我第一次用?
想係台灣網買月釀杯既都可以睇下呢度
https://happeriod.com/pages/formoonsa-pre-order?utm_source=Taiwan+formoonsacup&utm_campaign=9cdf77f770-EMAIL_CAMPAIGN_2017_05_26&utm_medium=email&utm_term=0_b41269987b-9cdf77f770-233931669&ct=t(201705_TaiWan_Formoonsa_Cup_Pre_Order5_26_2017)&mc_cid=9cdf77f770&mc_eid=cc36b9cc0e

2件裝 preorder 都係$445
可以參考下 我覺得4件裝好鬼晒氣 件布M巾真係冇咩用
我買咗2set 仲有兩個教學杯 都唔知有咩用

想問下有冇絲打試過專登延遲period?
咁岩撞正去旅行戈幾日會黎M
戈幾日仲會玩水 唔想到時冇曬癮
想問下有冇絲打試過專登延遲period?
咁岩撞正去旅行戈幾日會黎M
戈幾日仲會玩水 唔想到時冇曬癮

塞棉條咪得

有咩味先
普通白帶係無咩/少量腥味

究竟個post有幾多男人討論緊
追晒post決定試用棉條
早幾日買左日本sofy棉條,一次過買晒少/正常/多流量三種
仲有一個星期就黎m啦,好期待
用果時係咪半坐再放一半入去再推就得?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞