[M巾] 會黎M嘅全部同我入黎

640 回覆
50 Like 4 Dislike
https://youtu.be/uUSes7WG1i8
睇完就唔會想用月亮杯
月經杯加布m巾做back up
如無意外5年内都唔洗買呢類衛生用品
https://youtu.be/uUSes7WG1i8
睇完就唔會想用月亮杯
未用過棉條 點解用棉條抆出嚟個下會痛?同埋我係都算多血塊 會唔會用棉條唔好?

都想知血塊會點
有時大都成條蟲咁
講起棉條
第一次唔識用個陣連導管成支塞入去
初頭有啲唔舒服以為用唔慣
直至返到學校因為行路摩擦開始好痛
即刻去廁所整,一拎出嚟feel到好似介損咁痛
我竟然咁樣都可以忍到粒幾鐘
拎左出嚟先係廁所上網睇點用
知道原來導管係推入去,然後我
屌你老母我竟然可以on9到咁

所以大家記住睇清楚說明書先用
用緊液體m巾 真係用過咁多隻m巾入面最舒服個隻黎 但係睇完咁多絲打話用棉條/月經杯好爽 搞到我都心郁郁想試下 但我覺得塞入去個下好唔知點 好驚

Btw 我唔知點解好多白帶 之後經常性翻發念珠菌 但小妹不路都好注重妹妹清潔 會頻換護墊+去完廁所一定用女性濕紙巾抹 但依個情況都冇好轉過 之後每次同男朋友搞完野 第二日係一定會發炎+有勁黃勁多嘅分泌物 其實真係好痛苦 有冇絲打有同樣既經歷?

其實會唔會因為你太注重先出事,佢自己本身有益菌俾你整走晒

因為我由小學開始已經發炎 到到而家大個左就諗住更加注重衛生 但情況係完全冇好轉過

睇下醫生穩陣喎

以前好嚴重個陣真係有去法國醫院睇婦科 但醫生淨係講左兩句話念珠菌 之後開左藥膏就冇再理過我 但個隻藥膏真心work 每次發炎我一搽 一晚就會消痕消腫 但隔兩日又會再復發 但唯一唔同係我啲白帶都一樣係多到仆街

我都好似絲打你咁,經常性復發,頭都痕埋
有時嚴重到同男朋友搞野會痛會損
後尾睇咗個醫生,叫我唔好成日用護墊,要比妹妹抖下氣,平時沖涼用女性潔膚液
跟住叫我要一星期塞兩次藥,連續幾星期用控制住啲菌,控制到就可以慢慢隔耐啲先用一次
跟咗佢指示之後都已經好返好多
我條女個閪沖完涼都係有浸鹹魚味
有咩嘢可以幫到佢?

可能有病
唔知點解呢幾個月個m量好少
最多得兩日有血 其餘就啡啡地咁
有冇絲試過 係咪因爲身體差
有咩嘢可以幫到佢?

婦科醫生幫到佢
唔知點解呢幾個月個m量好少
最多得兩日有血 其餘就啡啡地咁
有冇絲試過 係咪因爲身體差

去睇下婦科啦
依到有冇人用布m巾
依到有冇人用布m巾

要自己洗返好似好嘔心
我連有m血嘅底褲都想掉咗佢唔想洗
依到有冇人用布m巾

上一頁有
好開心原來有咁多人用綿條
次次介紹比fd都比人話我核突 點解會夠膽塞

Btw 用開playtex 兩年前係萬0免費換左勁多
依家都只係清左一半 慳返好多錢
啱啱試咗隻液體M巾 真係幾舒服

液體M巾真心正 有時量多都唔驚

我淨係換左一盒
有咩嘢可以幫到佢?

可能有病

會唔會大概知係咩事?

有菌囉

唔會過期嘅咩
啱啱試咗隻液體M巾 真係幾舒服

無得彈

我淨係換左一盒

其實會唔會過期架 睇個勢仲可以用多年幾
液體m巾冇得輸
利申 打手

我淨係換左一盒

其實會唔會過期架 睇個勢仲可以用多年幾

五年期 你可以睇下個盒
有冇絲打買到pure skin果隻優惠m巾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞