[Season3]The Flash閃電俠

1001 回覆
25 Like 5 Dislike

其實又唔一定話要睇神劇 題材或類型吸引到你反而仲有動力去追 鍾意flash可以睇埋arrow 鍾意英雄劇dd Jessica Jones都唔錯
美劇好多時都好多季 唔同日劇
當然westworld got確係冇得輸

回應返先,lot我覺得一般,但劇情第一季好第二季小小
其次就係westworld,我身邊好多人都吹捧成為神劇,諗住今個聖誕一試究竟,屋企有HBO on demand
以前睇Flash個時,係睇第一集就上癮,然後用咗2日睇哂第一季,個兩日係朝九晚四咁追
Arrow就用咗2星期追返之前個幾季

用左3日睇完flash S1
下套應該睇arrow同lot。

睇Lot先,然後再睇Arrow調節下心靈
有冇人睇左sg第9集係咪又得幾十秒連動?

今個星期好似冇sg,上集聽聞已經係mid-season finale
臭西
有女警同linda都唔食 走去食臭閪
留名

今個星期好似冇sg,上集聽聞已經係mid-season finale

但係見人話sg第9集先係連動結尾

唔係拖成個月掛

但係見人話sg第9集先係連動結尾

唔係拖成個月掛

外星人唔係走左拉咩
Barry根本係搞屎棍
Iris越黎越成熟Barry就越黎越柒
究竟Savitar咩料,話自己係神 有冇睇開漫畫o既巴打講下
不過比起Barry同臭西一齊,我寧願Oile同Barry轉基
Barry根本係搞屎棍
Iris越黎越成熟Barry就越黎越柒

搞屎棍明顯係臭西啦
成日做左膠搞到巴仔 痴痴呆呆
究竟Savitar咩料,話自己係神 有冇睇開漫畫o既巴打講下

但未來Flash 又有能力困住佢呢樣奇
Lm

咁講未來巴仔實好撚勁

咁講未來巴仔實好撚勁

好似佢本身捉左五十個極速者 去供應能量比自已 點個比barry破壞而且引左佢入sf出唔番黎

RF係LOT真係做到入哂戲,你睇佢個樣

痴線佬

其實佢唔係喺team flash露過真樣咩,點解stein完全認唔到佢

其實佢唔係喺team flash露過真樣咩,點解stein完全認唔到佢

好似得wells版rf?

好似得wells版rf?

yup,佢哋未見過Elboard Thwan
wells only

咁講未來巴仔實好撚勁

勁都無撚用啦 食臭西
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞