[Season3]The Flash閃電俠

1001 回覆
25 Like 5 Dislike
( Show Blocked User - 巴里亞倫 )

屌你老母講還講唔好貼圖啦仆街

佢做乜撚野要露底
有冇咩網推介?
Cisco都要屌臭西?
LOT
RF vs Zoom
煩西黑妹幾時死呀
好撚煩呀佢
Zoom 搞乜鬼
套野真係越黎越鳩
第2季尾已經開始要飛黎睇
隔離LOT好正
RF超驚Zoom
如果係用wally去救臭閪 依家劇情咁鳩 分分鐘wally會好似flashpoint咁比savitor插一野 barry回想番flashpoint wally比人插果幕 之後barry又回到過去救wally 不斷loop
套野真係越黎越鳩
第2季尾已經開始要飛黎睇

我都覺,第一季最正,第二季都還好,第三季直頭on9。始終無hr做奸角真係差好多。而家第三季成日懶搞笑咁,on9
隔離LOT好正
RF超驚Zoom

Say hi to 柒Jay
隔離LOT好正
RF超驚Zoom

已經變到成隻喪屍咁 幾時返黎搞Barry
隔離LOT好正
RF超驚Zoom

我feel到佢係可以隊冧Savitar

Lot今集講壞人果邊好正
佢拎番呢幾季d季boss撈埋一齊又咁好睇
今集Julian完全係Harry代替品
隔離LOT好正
RF超驚Zoom

因為zoom 變左black flash

Lot今集講壞人果邊好正
佢拎番呢幾季d季boss撈埋一齊又咁好睇

blackflash 而家應該唔會搞barry住?
要捉RF 因為佢唔suppose 出現

但老老實實, RF 會返黎係因為barry
如果係用wally去救臭閪 依家劇情咁鳩 分分鐘wally會好似flashpoint咁比savitor插一野 barry回想番flashpoint wally比人插果幕 之後barry又回到過去救wally 不斷loop

可能借spear of destiny 黎救呢
如果淨係追開flash 係咪應該睇埋LOT
Barry經過三季 打完rf同zoom
竟然只係比開頭快果小小
仲有個加速器係咪成個star lab d人唔記得哂
如果淨係追開flash 係咪應該睇埋LOT

我係flash + LOT
supergirl 唔睇
arrow 淨係睇左1個season 同睇下trailer (足夠曬知道arrow 果邊有咩人, 同發生緊咩事)
Barry經過三季 打完rf同zoom
竟然只係比開頭快果小小
仲有個加速器係咪成個star lab d人唔記得哂

可能就係用左先快少少

btw wally 咁樣拎speed force, 毫無副作用真係講唔通

屌你老母講還講唔好貼圖啦仆街

佢做乜撚野要露底

冇人想知呀
基本上有黑妹嘅劇情都想飛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞