[Season3]The Flash閃電俠

1001 回覆
25 Like 5 Dislike
臭閪iris幾時死
點解我好似無睇成季
個劇情仲係講緊BARRY亂咁黎

漫畫正常黎講出左wally之後,barry應該成熟好多同去guide人
而唔係仲日日為女死為女亡

今集barry繼續為女死為女亡
點解我好似無睇成季
個劇情仲係講緊BARRY亂咁黎

漫畫正常黎講出左wally之後,barry應該成熟好多同去guide人
而唔係仲日日為女死為女亡

今集barry繼續為女死為女亡

Julian今集好乞衣feel
黎捉H.R條女係邊個
黎捉H.R條女係邊個

我都唔知
黎捉H.R條女係邊個

我都唔知

其實都唔知係咪黎捉佢
黎捉H.R條女係邊個

我都唔知

其實都唔知係咪黎捉佢

佢老婆來,追到過來earth1
我鳩估既
人人影視都冇埋
有乜app可以用電話睇
黎捉H.R條女係邊個

我都唔知

其實都唔知係咪黎捉佢

佢老婆來,追到過來earth1
我鳩估既

gypsy, bounty hunter
黎捉hr係因為佢犯左罪,罪名係“interdimensional travelling”
今集Cisco好似黎m咁
鍾意鬧你就鬧你,鬧夠啦就突然tum返人
臭閪iris幾時死

唔會架喇
估下死另外邊個仲好啦

btw其實Barry第一次睇Iris死個陣根本無留意過屋頂,今次唔係Cisco指佢都唔會望屋頂,hr第一次已經係個度都唔出奇姐
人人影視都冇埋
有乜app可以用電話睇

用電話個browser睇啦
http://www.17365ee.com/vod/17/3828.html
人人影視都冇埋
有乜app可以用電話睇

用電話個browser睇啦
http://www.17365ee.com/vod/17/3828.html

唔該巴打
今集Cisco好似黎m咁
鍾意鬧你就鬧你,鬧夠啦就突然tum返人

同新wells 既交流好似怪怪地咁

wally 同iris 真係好撚煩

可唔可以掉vixen 過黎呀......正勁多囉.....
同supegirl crossover 果集叫duet, 三月尾出
musical crossover
flash+sg + 壞人都係glee 出身
人人影視都冇埋
有乜app可以用電話睇

尋日先用完黎
黎捉H.R條女係邊個

原來係咁,勁撚似Terminator啲劇情
CSICO終於出手
CSICO終於出手

食埋條女
越睇越憎Barry
成隻小學雞咁
我唔要屌黑妹呀
我估劇情係講當佢地越係避免NEWS上既事發生
會令到其他不好既事情發生
之後巴里又time travel
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞