[Season3]The Flash閃電俠

1001 回覆
25 Like 5 Dislike
條臭西真係好撚賤格
自己就黎死就同caitlin講
「我知你得架」
其實心諗果句就係
「你救撚左我先啦仆街」

真係好撚自私

直接死咪改變到未來囉屌
又怕死又要懶醒
仲有佢D獨家全部係Flash同Kid Flash俾佢,佢本身有咩記者能力

睇Man of Steel都見到Louis個記者能力,但依度係完全見唔到

之前去採訪係因為知道自己3個月後先會死
戇撚柒鳩鳩
仲有佢D獨家全部係Flash同Kid Flash俾佢,佢本身有咩記者能力

睇Man of Steel都見到Louis個記者能力,但依度係完全見唔到

之前去採訪係因為知道自己3個月後先會死
戇撚柒鳩鳩

職業操守
條臭西真係好撚賤格
「我知你得架」
其實心諗果句就係
「你救撚左我先啦仆街」

真係好撚自私

直接死咪改變到未來囉屌
又怕死又要懶醒

明知自己幾個月後先死得成就周圍搞屎棍
搞到成村人搏埋自己條命救佢
仲要喊苦喊忽
愈黎愈撚憎佢
最好死得慘d
寧願barry頹廢十幾集都唔撚想再見到佢
條臭西真係好撚賤格
「我知你得架」
其實心諗果句就係
「你救撚左我先啦仆街」

真係好撚自私

直接死咪改變到未來囉屌
又怕死又要懶醒

仲要喊苦喊忽
愈黎愈撚憎佢
最好死得慘d

Caitlin真係好撚慘。

上次wally係舊石爆返出黎,west成家即刻叫barry勸掂caitlin唔好再做killer frost。

根本無人關心caitlin,得閒就迫佢用power。

次次一句,you need to do this就柒算。

Caitlin連續2次無左條仔 ,架下fp又無啦啦比power佢。 勁撚慘, 但次次班友都唔係關心佢,係因為緊急要caitlin幫手渣
下集Jessie
下集Jessie

仲以為cisco講香蕉果陣係話切左爛果忽
死臭西快撚啲死啦屌
岩岩開波既E12
屌你老母 點解WALLY開波可以快過BARRY
ON9?
flash or kid flash
個家姐就死
都仲笑笑口話有上個堂
究竟咩事
振車EPIC SCENE
STAR LAB部LIFT好嘈
條臭西真係好撚賤格
「我知你得架」
其實心諗果句就係
「你救撚左我先啦仆街」

真係好撚自私

直接死咪改變到未來囉屌
又怕死又要懶醒

仲要喊苦喊忽
愈黎愈撚憎佢
最好死得慘d

Caitlin真係好撚慘。

上次wally係舊石爆返出黎,west成家即刻叫barry勸掂caitlin唔好再做killer frost。

根本無人關心caitlin,得閒就迫佢用power。

次次一句,you need to do this就柒算。

Caitlin連續2次無左條仔 ,架下fp又無啦啦比power佢。 勁撚慘, 但次次班友都唔係關心佢,係因為緊急要caitlin幫手渣

caitlin=工具人
無人理佢生死走唔走火入魔
GROOD好似兩集
個家姐就死
都仲笑笑口話有上個堂
究竟咩事

樂天知命,活在當下
個家姐就死
都仲笑笑口話有上個堂
究竟咩事

樂天知命,活在當下

wally:迫鳩我帶埋你做任,早死早著啦
GROOD好似兩集

Yup,下星期三同星期五,feels good
GROOD好似兩集

星期五
GROOD好似兩集

星期五

無記錯好似係分兩日
岩岩開波既E12
ON9?

最on9係Barry 明明心口有加速器
GROOD好似兩集

星期五

無記錯好似係分兩日

唔係21號播咩,我睇預告話下星期停播
岩岩開波既E12
ON9?

最on9係Barry 明明心口有加速器

開曬加速穿牆外挂先贏人 仲好意思話人慢
GROOD好似兩集

星期五

無記錯好似係分兩日

唔係21號播咩,我睇預告話下星期停播

原來是這樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞