[Season3]The Flash閃電俠

1001 回覆
25 Like 5 Dislike
有無人都覺得SNOW太濃妝
但IRIS就幾正
黑人黎講都算幾JJABLE
不過隔離LOT個AMAYA再正D咁解

第一季Snow

Supergirl>Vixen>all

S1果陣都響高清鏡下見到巢皮 + 明顯一層白粉底
supergirl真心正
不過白人同黑人係兩回事
最新果集lot amaya同鋼人啪啪啪果陣除衫見到對波wuar

snow拍個時Friday the 13th最正

Snow season 1定2 尾撼親個頭,眉位係要縫針
所以佢有一排係要用陰去遮住
但Killer Frost因為個妝夠厚係可以唔用陰
但某啲角度影埋佢係會見到疤
所以冇辦法而家唯有超厚妝遮晒佢
Supergirl係有啲啲肥底
Vixen真心正
Vixen係冇乜典型嘅黑人樣 (顎骨凸、扁鼻大鼻窿之類)
Joe Iris都係呢種
Legends of Tomorrow嘅Jax就係好典型嘅黑人樣

原來如此
Jax個鼻窿好大
但佢做起上黎好有喜感

得罪講句
真.黑人樣係同猩猩幾似
黑人最易認就係顎骨比較凸同扁鼻大鼻窿
有無人都覺得SNOW太濃妝
但IRIS就幾正
黑人黎講都算幾JJABLE
不過隔離LOT個AMAYA再正D咁解

第一季Snow

不過白人同黑人係兩回事
最新果集lot amaya同鋼人啪啪啪果陣除衫見到對波wuar

Vixen真心正
Legends of Tomorrow嘅Jax就係好典型嘅黑人樣

原來如此
Jax個鼻窿好大
但佢做起上黎好有喜感

得罪講句
真.黑人樣係同猩猩幾似

amaya黑人嚟講太屈機
震火車係咪bug黎?
佢震火車 .但入面既人無比barry震
火車過到比佢合理 但d人唔係應該撞牆死晒既咩
震火車係咪bug黎?

d人喺震緊嘅火車入面自然會震啦
你搭火車有少少震你都會郁啦
但係應該唔係全部 exactly一樣 frequency
不過個error可能唔太大所以都穿到

不過白人同黑人係兩回事

Vixen真心正

原來如此
Jax個鼻窿好大
但佢做起上黎好有喜感

得罪講句
真.黑人樣係同猩猩幾似

amaya黑人嚟講太屈機

Iris
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
狗也不屌
震火車係咪bug黎?

無需要討論
因為

神速力
Supergirl 唔著衫真係比佢屈左機 雖然細波 都正 j過幾次
震火車係咪bug黎?

無需要討論
因為

神速力

啱,俾speedforce包圍保護住
Supergirl 唔著衫真係比佢屈左機 雖然細波 都正 j過幾次

無睇SG,真係咁正咩

無睇SG,真係咁正咩

唔係唔睇呀嘛
識一定係搵返d床照黎j

無睇SG,真係咁正咩

笑起上黎甜到糖尿

無睇SG,真係咁正咩

唔係唔睇呀嘛
識一定係搵返d床照黎j

share

無睇SG,真係咁正咩

唔係唔睇呀嘛
識一定係搵返d床照黎j

share

Google下佢個名就有 流出左成年幾

無睇SG,真係咁正咩

唔係唔睇呀嘛
識一定係搵返d床照黎j

share

露而不淫

無睇SG,真係咁正咩

唔係唔睇呀嘛
識一定係搵返d床照黎j

share

露而不淫

好似聲稱係藝術照嚟

無睇SG,真係咁正咩

唔係唔睇呀嘛
識一定係搵返d床照黎j

share

露而不淫

好似聲稱係藝術照嚟

咁可唔可以拍多d藝術照
閃電俠每季3大元素
1. 最後大佬都係speeder
2. 奸角一定同佢地混熟,入左starlab
3. snow 鐘意親既都有事

打完Savitar仲有Black Flash
再遲d會唔會出Godspeed

Savitar咪Godspeed (唔係咩)

同問

唔係

依個先係Godspeed

Saviter 漫是God of motion

無睇SG,真係咁正咩

唔係唔睇呀嘛
識一定係搵返d床照黎j

share

fappining
睇番未來閃電俠套裝 同saviter會唔會有路
睇番未來閃電俠套裝 同saviter會唔會有路

唔會,如果咁快講future flash,佢嚟緊幾季啲主題咪冇哂
Snow同馬份 唔襯

句嘢語癌 最慢但又事實上其他人比佢快
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞