[Season3]The Flash閃電俠

1001 回覆
25 Like 5 Dislike
屌 Barry同臭西一齊死撚左佢啦
真係好撚煩 集集見到佢地係到攬黎攬去 錫黎錫去
好撚反感
係wo唔講唔記得加速器

btw lot好好睇
點解rf唔大戰下jay
柒jay點解無死 只變zombie咁小事

變左bf 專捉st
又嘈交,等睇joe知真相又嘈半集
屌你老味barry連黑妹都唔夠打,仲要任由cissco去單挑
今集啲打鬥好柒

明明cisco訓低左 gypsy唔知點解要閃去另一邊出黎打佢
搞到cisco有機可乘
呢集cisco係咁溝女好好笑 講2句唔夠就約人出街
我估劇情係講當佢地越係避免NEWS上既事發生
會令到其他不好既事情發生
之後巴里又time travel

我覺得News仲有其他重要野未睇到就轉咗個頭去望iris死
話說lot個rf係最終形態(同未來flash決戰果個)
都咁驚black flash
咁呢個black flash咪好撚屈機?

呢個rf 應該唔知道自己教過barry

因為佢係由殺BA老母果度比人捉走 (1980)
去困左幾個月(2016年7月-10月)
之後直接帶返BA 去未來 (2016年10月)

2014年-2016年7月 (Season1 - Season3) 既野佢應該唔記得??
屌 Barry同臭西一齊死撚左佢啦
真係好撚煩 集集見到佢地係到攬黎攬去 錫黎錫去
好撚反感

次次到臭西就2倍速飛住睇

2014年-2016年7月 (Season1 - Season3) 既野佢應該唔記得??

應該唔記得

應該唔記得

可唔可以理解為佢係殺完barry老母之後,帶barry返現代途中產生既time remanent

btw佢又知自己祖先自殺媽好亂呀

應該唔記得

可唔可以理解為佢係殺完barry老母之後,帶barry返現代途中產生既time remanent

佢睇住Eddie 呑槍

應該唔記得

佢睇住Eddie 呑槍

睇住個個唔係依個黎

應該唔記得

佢睇住Eddie 呑槍

睇住個個唔係依個黎

佢應該唔知自己祖先自殺
legends推測好似只係話 因為祖先自殺 所以無佢既資料

應該唔記得

佢睇住Eddie 呑槍

睇住個個唔係依個黎

佢應該唔知自己祖先自殺

但我理解唔到點解Barry唔provide rf既資料比legends
明明barry好清楚rf最後無死到

應該唔記得

佢睇住Eddie 呑槍

睇住個個唔係依個黎

佢應該唔知自己祖先自殺

你覺得佢真係唔知
https://youtu.be/DQK6V45att8
我覺得呢個rf 應該係想殺barry老母,
之後barry阻止左,出左flash point,
之後rf 比barry捉左去坐監,發覺有野(black flash)想捉佢。
之後到barry想rf殺返佢老母,佢咪殺完之後掉呀barry返s2個尾到,之後就急急腳咁走。

而s2 出得個一集個個rf 我覺得個個只係新手上路既rf,個個rf慢到仆街。個個rf 都係見到e2 wells先知有 e1 wells。

所以結論係:lot 個rf係 flashpoint個個rf?

應該唔記得

佢睇住Eddie 呑槍

睇住個個唔係依個黎

佢應該唔知自己祖先自殺

你覺得佢真係唔知

係WO原來知
之後rf 比barry捉左去坐監,發覺有野(black flash)想捉佢。
之後到barry想rf殺返佢老母,佢咪殺完之後掉呀barry返s2個尾到,之後就急急腳咁走。

而s2 出得個一集個個rf 我覺得個個只係新手上路既rf,個個rf慢到仆街。個個rf 都係見到e2 wells先知有 e1 wells。

所以結論係:lot 個rf係 flashpoint個個rf?

同1個RF 不同時間線
1集個個廢D 年輕d
比BA捉係FLASH POINT坐監=lot個個(lot個個自己都話比flash捉左去fp)

係 我就係講緊呢樣野
衣家呢個rf係同未來flash分唔到勝負果個
所以先要返去殺barry細過果個
會唔會今季劇情就係講b仔整左黑閃出黎
搞到逆閃比黑閃追佢 所以先要同佢決戰

應該唔記得

佢睇住Eddie 呑槍

佢而家呢個係殺老母(1980)之後直接跑去(2016)

Season1 果時係因為殺完老母之後無曬sf(不明原因) 所以先留係度 , 所以先有BA出現, 所以先有Eddie自殺, 所以先會消失

佢應該唔知自己祖先自殺

你覺得佢真係唔知

係WO原來知

就係唔明點解佢知
呢個係barry 去 1980年捉佢走 (S1尾/S2尾)
帶去2016年困住 (Flashpoint)
之後帶返去1980年殺老母
RF再自己跑返去2016年(current timeline)

佢根本就無經歷過"睇住eddie自殺"呢一幕

你覺得佢真係唔知

係WO原來知

就係唔明點解佢知
RF再自己跑返去2016年(current timeline)

就咁睇黑閃唔係好快姐

佢應該唔知自己祖先自殺

你覺得佢真係唔知

係WO原來知

就係唔明點解佢知

可能唔知由邊到得知
播出既野 以外既事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞