[Season3]The Flash閃電俠

1001 回覆
25 Like 5 Dislike
Wally真係好撚戇鳩
同個家姐一撚樣
巴仔點解咁快掂到savitor
Savitor話barry睇住佢變變speedster

佢知道 reverb同 Cisco講過可以做 God
印象中好似淨係喺 earth 2同過 Barry講過
加上係咁講I am the future flash
可能savitor有機會係Barry
之但係點自己困住自己就諗到我mind fucked,除非好似龍珠天神咁分左善同惡版出黎

會唔會好似漫畫future flash因為自責返過去搞鳩自己
不過改左做過去既Barry掟Savitar入Speed Force

我都覺
但點解要殺iris
諗唔通呢點

想佢自己因爲死咗iris而令自己唔會做flash?

似啦 今集都唔比面罩佢除 仲叫自己ff btw saviter 話佢地仲未遇見

終於有番小小霸氣

可能結局係Barry因為咁放棄Flash身份 返到黎既Wally繼承 純FF

佢知道 reverb同 Cisco講過可以做 God
印象中好似淨係喺 earth 2同過 Barry講過
加上係咁講I am the future flash
可能savitor有機會係Barry
之但係點自己困住自己就諗到我mind fucked,除非好似龍珠天神咁分左善同惡版出黎

會唔會好似漫畫future flash因為自責返過去搞鳩自己
不過改左做過去既Barry掟Savitar入Speed Force

我都覺
但點解要殺iris
諗唔通呢點

想佢自己因爲死咗iris而令自己唔會做flash?

似啦 今集都唔比面罩佢除 仲叫自己ff btw saviter 話佢地仲未遇見

終於有番小小霸氣

可能結局係Barry因為咁放棄Flash身份 返到黎既Wally繼承 純FF

之後咪唔洗拍
季尾barry入SF救wally

第4季講on9仔wally救番barry
臭西真係好撚煩,人地求婚都係想救你一命,你最尾竟然連介子都除埋
快啲死咗去啦唔該

快撚啲死
白痴仔真係好白痴
到最尾手刀仲斬隻爪 係都插入佢到啦

我都係咁話
一睇巴仔震手以為佢想插savitor,點知
今集起碼Barry都還左幾下拖.. 無之前頭幾次對RF/zoom咁

btw唔會搵呢個wally繼承做主角掛..grant gust咁靚仔, 個個wally擔正盞趕客

如果換做個on9仔我棄
根本就係Wally覺得自己快鳩個Barry,所以想坐佢Star Lab坐館個位
HR個演員真係好勁
佢可以令我唔中意HR但係中意頭兩個wells
其實Wally同臭閪本身都係想死
Barry搞咁多野做乜
今個season死晒Iris同Wally 就perfect池
HR個演員真係好勁
佢可以令我唔中意HR但係中意頭兩個wells

hr 都幾正 成日講自己宇宙d 話

Barry 太集中救Iris最後應該死第二個然後又emo然後Iris又安慰佢話佢無錯

然後又改過去
做成第4季敵人出現

然後見到JOE死,又去搞時間線做成第5季敵人出現

最後每季都越攪越亂
2026 第10季既巴仔終於下定決心
去番之前每一季攪亂timeline 個點去殺番想攪亂timeline 既自己
殺足成季先殺晒所有自己
之後將自己困左係speed force 唔比自己走出來
所以閃電俠正式消失
Iris 就寫左個篇報導,正式完結左閃電俠

第十一季第一集,逆閃電又將巴仔由speed force 帶番出來。
再loop 過

睇完今集,我覺得我係#337回覆
估計既野都有幾成中

我用左黎做電話wallpaper

Ching Ho ball

希望真係殺

傻啦,你覺得劇組會塑造barry變到Oliver咁撚慘咩

Iris唔死 未來閃電俠點出場

咩未來閃電俠

巴打可以睇下
https://youtu.be/jmlHGeh7ix4

真係似係未來barry
根本就係Wally覺得自己快鳩個Barry,所以想坐佢Star Lab坐館個位

坐館

坐館

睇完今集只想講一句

臭西同Barry一齊仆街死啦
終極ON9仔Wally
抵撚死
下集trailer
https://www.youtube.com/watch?v=wNNriDMDTPc
好似見到Zoom隻手

入 speed force = 乜都見到
無所謂

淨係記得上一次入sf,
最後15分鐘全部同老母傾計
喊到我仆街
其實barry點解會屌得落臭西
仲要由細住到大
根本親情多過愛情

Barry 太集中救Iris最後應該死第二個然後又emo然後Iris又安慰佢話佢無錯

然後又改過去
做成第4季敵人出現

然後見到JOE死,又去搞時間線做成第5季敵人出現

最後每季都越攪越亂
2026 第10季既巴仔終於下定決心
去番之前每一季攪亂timeline 個點去殺番想攪亂timeline 既自己
殺足成季先殺晒所有自己
之後將自己困左係speed force 唔比自己走出來
所以閃電俠正式消失
Iris 就寫左個篇報導,正式完結左閃電俠

第十一季第一集,逆閃電又將巴仔由speed force 帶番出來。
再loop 過

睇完今集,我覺得我係#337回覆
估計既野都有幾成中

屌,愈諗愈覺得編劇好似真係咁寫
下集私心想係speedforce入面見到eowells
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞