[Season3]The Flash閃電俠

1001 回覆
25 Like 5 Dislike
點解sf咁中意barry(除左主角原因)
咩都一定要佢去做先得 第個做就唔得

因為漫畫ba性格最好 最肯負擔所有不幸 即使負擔所有野都唔會變成蝙蝠俠果重思想,只可以說sf重視既係未來既佢,而rf推前左計劃拎到佢出現重大改變

但係點解會話推前左?即係flash本身唔應該係俾rf製造出黎?

flash本身係被e1的Harrison wells係2020年創造出來
岩啦,Barry,遠離臭閪啦

幾季以黎難得岩既決定
點解sf咁中意barry(除左主角原因)
咩都一定要佢去做先得 第個做就唔得

我諗得佢係正統?
Sf入面嘅Caitlin正
Black flash 炸死左
咁LOT 仲會唔會出現black flash
冇睇LOT
Captain Cold喺點死
Black Flash 比人Nerf到好似仲慢過zoom咁
冇睇LOT

犧牲自己炸瓜班time master
冇睇LOT

好似話趕住要逃獄
冇睇LOT

Time pigs

會掛
今集lot二百方隻錶都有響

會掛

二百方

會掛

二百方

會掛

二百方

你係得既

會掛

二百方

你係得既

笑死

會掛

二百方

你係得既

笑死

笑撚死

假blackflash黎
純粹sf create出黎

會掛

二百方

你係得既

笑死

笑撚死

諗咗陣先明

會掛

二百方

你係得既

笑死

笑撚死

諗咗陣先明

噴火佬呢 佢都要逃獄架wo

會掛

二百方

你係得既

笑死

笑撚死

諗咗陣先明

明明就唔係逃獄死 btw二百方

假blackflash 黎

真black flash 仲快過rf, barry 邊可能打嬴

突然覺得rf 係savitar
未來人, 比flash trap,

二百方

你係得既

笑死

笑撚死

諗咗陣先明

講緊prison break......

其實s3 Lincoln 都少出場
michael 先係主角, 始終監獄scene 佔多

假blackflash 黎

真black flash 仲快過rf, barry 邊可能打嬴

突然覺得rf 係savitar
未來人, 比flash trap,

BA贏過BF一次咁大把
冇睇LOT

依個角色真係好撚型

你係得既

笑死

笑撚死

諗咗陣先明

講緊prison break......

其實s3 Lincoln 都少出場
michael 先係主角, 始終監獄scene 佔多

Prison break過咗第一季跌watt跌得好勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞